Jan Smit, die herstelt van een burn-out en zijn mediaoptredens tot het Eurovisiesongfestival tot een minimum beperkt, kruipt vrijdag toch achter de microfoon. Hij is te horen als co-commentator in de radio-uitzending van NH Sport bij de voetbalwedstrijd FC Volendam-Go Ahead Eagles. Dit meldt NH Nieuws.

Jan Smit besloot vorig jaar zijn agenda leeg te maken, hij doet het in aanloop naar het Eurovisiesongfestival rustig aan. Voor de radio-uitzending van NH Sport tijdens een thuiswedstrijd van FC Volendam maakt de Volendammer, die tevens bestuurslid is van de eerstedivisionist, een uitzondering.

Article continues after the ad

Eerste stapjes

Wanneer Jan weer gaat optreden, weet hij nog niet precies. 'Dat doe ik enkel en alleen als mijn lichaam aangeeft dat het er klaar voor is! Ondanks de levenslessen die ik nu leer, kijk ik wel reikhalzend uit naar m'n eerste stapjes op een podium!', schreef hij dinsdag op Instagram. In deze update gaf hij ook aan dat hij al sinds afgelopen zomer met een burn-out kampt, iets wat hij maandenlang uit de media wist te houden.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.