Jan Smit staat al maanden te popelen om leuk nieuws aan zijn fans bekend te maken. En nu mag het dan eindelijk

Zwijgplicht

Jan Smit gaat meedoen aan een nieuw programma: De ijzersterkste. Hij was maar al te blij dat hij het nieuws eindelijk mocht brengen: "Na een maandenlange zwijgplicht mag het nu eindelijk naar buiten!", schrijft hij bij de aankondiging. "Mijn hele dagelijkse leven stond én staat deze weken in het teken van maar één ding... SCHAATSEN! It Giet Oan!", aldus Jan. 

Article continues after the ad
In de video die Jan deelt worden ook de andere deelnemers bekend gemaakt. Dat zijn: Welmoed Sijtsma, Nynke de Jong, Renee Fokker, Ortal Vriend, Fidan Ekiz, Kim Lammers, Mark Huizinga, Wouter van der Goes, Kees Boot, Renze Klamer en Enzo Knol. 

De ijzersterkste

In het nieuwe AVROTROS-programma stomen schaatskampioenen Marianne Timmer en Rintje Ritsma dit najaar twaalf bekende mannen en vrouwen klaar voor een strijd. Zo hebben de deelnemers zich moeten voorbereiden voor ploegenachtervolging en de 1500 meter. Marianne en Rintje nemen het met hun teams tegen elkaar op. In het programma zijn ook een aantal topschaatsers te zien die hun kennis komen delen met de deelnemers. De presentatie wordt gedaan door Toine van Peeperstraten. 

De ijzersterkste is vanaf zaterdag 30 november zes weken te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Bron: Instagram, AVROTROS | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.