Jan Smit (34) gaat door een loodzware tijd. De presentator kampt namelijk al langere tijd met een burn-out. Toch heeft de zanger in het maken van nieuwe muziek een vorm van therapie gevonden.

Op Instagram deelt de zanger een video waarin hij zijn nieuwe muziek speelt, samen met zijn vriend Thomas. "Muziek maken is voor mij persoonlijk misschien wel de beste therapie", schrijft Jan bij de video. "Vanuit je diepste dalen ontstaan de meest waarheidsgetrouwe en emotionele liedjes", vervolgt hij.'

Nieuwe muziek

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe muziek van Jan zal verschijnen. "Geen idee wanneer ze überhaupt uitkomen, maar nieuwe muziek componeren samen met Thomas geeft ook nieuwe energie." Bovendien is er een primeurtje te horen op één van de nieuwe nummers. "Mijn eigen gitaarspel zal voor het eerst te horen zijn."

Burn-out

Ondanks dat er een grote droom uitkomt voor de zanger en hij het Eurovisiesongfestival mag presenteren, ging het slecht met de zanger. Hij had last van een burn-out. Daarom besloot hij zich op te laten nemen in een kliniek in Spanje om te herstellen.

Article continues after the ad

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.