De Volendamse Liza Smit is niet zo dol op de schijnwerpers en is daarom niet vaak in het openbaar te zien aan de zijde van haar man Jan Smit. Nu maken ze een uitzondering: de zanger deelt een kiekje met zijn vrouw.

'Genieten van de zondag en van elkaar!', schrijft hij bij een selfie met Liza, met wie hij in 2011 trouwde op Sint-Maarten. De mooie blondine is niet vaak te zien op de sociale media van Jan, en daarom vinden zijn fans het des te leuker om ze samen te zien. 'Fijne dag samen, jullie zijn zo leuk,' reageert een fan. 'Jullie zijn zo'n mooi koppel he, wauw,' schrijft een ander.

Vermeende huwelijksproblemen

De zanger ging recent door een moeizame periode. Hij worstelde met een burn-out en betrok later zelfs een eigen woning in Volendam, apart van zijn grote liefde Liza en het gezin, bestaande uit zoon Senn (6), dochter Emma (9) en Liza’s dochter Fem (12). Ontwikkelingen waar aan ‘De Dijk’ in Volendam al snel volop over werd gespeculeerd. Meteen al werd gesproken over een huwelijkscrisis tussen de twee, wat Jans manager Aloys Buijs weersprak. Hij legde uit dat Jans psychische problemen het voor hem noodzakelijk maakten om een rustige plek voor zichzelf te hebben, buiten de drukte van zijn gezin. Een verklaring waaraan door menigeen werd getwijfeld. Twee bekende collega’s van Jan gaven zelfs – los van elkaar – ten overstaan van Story aan dat er wel degelijk ook problemen op het relationele vlak waren. Wat de precieze reden van Jans vertrek uit huis ook is geweest, de ergste crisis lijkt inmiddels voorbij.

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.