Jan Smit viert op oudjaarsdag zijn 34e verjaardag en de mooie dingen die hij in 2019 heeft meegemaakt. Op social media deelde de zanger een fotocollage van een aantal van zijn favoriete gebeurtenissen. "Toen ik deze fotocollage aan het maken was, realiseerde ik me nog maar eens dat ik misschien wel de mooiste ‘hobby’ op aarde heb!", schreef Jan.

De Volendammer noemt onder meer de presentatie van Beste zangers, zijn taak als bestuurslid van FC Volendam, De Toppers en de winst van het Eurovisiesongfestival hoogtepunten. "Altijd lachende gezichten om me heen, waar ter wereld ik ook ben. Ik voel me dan ook oprecht bevoorrecht dat ik elke dag weer de dingen mag doen die ik écht leuk vind."

Article continues after the ad

Gezondheidsproblemen

De afgelopen weken moest Jan echter rust nemen en maakte hij zijn agenda helemaal leeg. De zanger kampte met een keelaandoening en was zichzelf "een beetje voorbijgelopen". Het was de juiste beslissing. "Ik voelde dat het lastig voor me was, maar tevens noodzakelijk. Daardoor kon (en kan) ik me in alle rust voorbereiden op het komende jaar... Als mijn accu weer vol zit, zien jullie me vanzelf wel weer verschijnen!"

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.