Johan Derksen had vorige week in Voetbal International geen goed woord over voor zijn werkgever RTL en programmadirecteur Erland Galjaard en presentator Humberto Tan. Dat vindt Jan Slagter absoluut niet kunnen: "Deze man zou bij mij echt niet meer aan de bak komen."

Ontslag

Jan, de omroepbestuurder van omroep MAX, heeft op zijn beurt flinke kritiek op Johan. Hij vindt dat Johans uitspraken absoluut niet door de beugel kunnen en pleit zelfs voor een ontslag van de presentator. "Ja, ik zou denk ik wel stoppen met deze meneer. Ik vind dit echt niet kunnen. Het is trouwens een voetbalprogramma, dus het hoeft helemaal niet over de programma’s van RTL te gaan. Dat een presentator van RTL daar zijn eigen zender aan het afkraken is. Aan het bashen is, Humberto Tan aan het bashen is... Men is vanuit alle gelederen bezig deze man kapot te maken," zegt hij in Het Mediaforum op NPO Radio 1. 

Korte metten 

Mocht Johan om deze reden ontslagen worden bij RTL, hoeft hij niet aan te kloppen bij omroep MAX. " Deze man zou bij mij echt niet meer aan de bak komen. Echt niet. Ik vind dat niet kunnen. Je mag die kritiek hebben, maar wees dan ook een vent en ga naar Erland toe. En zeg: ‘joh, ik vind dit of dat.'" Jan vindt Johans uitspraken te makkelijk en niet eerlijk. "Deze meneer heeft z’n schaapjes op het droge. Hij heeft inmiddels geloof ik een derde huis gekocht van het geld van RTL." Jan zou wel weten wat hij met Johans gedrag zou doen. "Hij doet dat wel vaker, maar als ik RTL zou zijn dan zou ik daar echt wel korte metten mee maken, absoluut."

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders