Jan Roos heeft er even aan moeten wennen dat hij niet meer in het middelpunt van de belangstelling staat. De programmamaker heeft als lijsttrekker van VoorNederland tijdens de afgelopen verkiezingen geen zetels gehaald. Daarna is hij uit de politiek gestapt. 'Na de verkiezingen ben ik drie dagen lang in mijn bed blijven liggen en heb ik best wel wat tranen geplengd', vertelt de 41-jarige Roos aan Nieuwe Revu. 

Ook in de weken daarna ging het niet echt goed met de journalist. 'Negen maanden lang keihard gewerkt, een vaste baan als verslaggever bij GeenStijl ingeruild voor een onbestemde toekomst, omdat je niet langer meer aan de zijlijn wil blijven staan terwijl dit mooie land verder naar de kloten gaat. En uiteindelijk blijf je met lege handen achter.'

Een jaar later "barst" hij naar eigen zeggen weer van de energie en zit hij 'boordevol plannen'.' Het uitblijven van belangstelling vindt hij ook prettig. 'Ineens had ik tijd genoeg voor nieuwe projecten', vertelt hij.

Toekomstplannen

Roos heeft naast een column ook een YouTube-kanaal, een format voor een 'volkomen politiek incorrecte tv-talkshow'. Daarnaast zet hij een internetradiostation op. 'Verder ben ik druk bezig met het schrijven van een boek dat na de zomer moet uitkomen. Het wordt een roman met een terugblik op de hysterische tijd waarin we nu leven.'

'Ze durven het niet met Jantje Roos'

Volgens de journalist hoeft hij niet te wachten op een telefoontje uit Hilversum. 'Ik ben genomineerd geweest voor Talent van het Jaar en voor de Gouden RadioRing, de hoogste prijs in radioland, voor Echte Jannen. Maar ik ben nog nooit benaderd om ergens anders een programma te maken. De media durven het niet aan met Jantje Roos.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: | Bron: nu.nl / AD

Na vijftien jaar had Antje Monteiro weer een hoofdrol te pakken; sinds dit voorjaar vervult ze de rol van Donna in de musical MAMMA MIA! En daar kreeg ze ook meteen drie mannen cadeau bij.

Antje speelt al een aantal weken de sterren van de hemel in MAMMA MIA! de musical. Aan mannelijke aandacht geen gebrek. De musicalactrice heeft maar liefst drie geliefden op de planken! 'Er is ontzettend veel gespeculeerd over de invulling van deze rollen,' zegt Stage Entertainment-directeur Albert Verlinde over de casting. 'We waren op zoek naar drie goede acteurs met de charme, de looks en de humor die nodig is voor deze mannelijke hoofdrollen en die hebben we gevonden in Dieter, Emiel en Zjon.' Tijd om kennis te maken met deze heren. 

Zjon Smaal

Zjon is geen onbekende in musicalland. Hij was te zien als Tony in The Bodyguard. Hij speelde verder onder andere in Soldaat van Oranje, Sister Act, The Sound of Music en Ciske de Rat. Voor zijn rol in The Full Monty won hij een John Kraaijkamp Musicalaward en hij kreeg nominaties voor zijn aandeel in Urinetown en Sister Act.

Dieter Troubleyn

De Belgische Dieter is een duizendpoot. Hij speelde eerder in musicals als Jesus Christ Superstar en Les Misérables, maar ook in series zoals Costa, Spangen, Onderweg naar Morgen en Danni Lowinski. Daarnaast werkt hij als stemacteur én radio-dj.

Emiel de Jong

Emiel is het groentje van het stel. Hij had voor MAMMA MIA! alleen nog ervaring met zijn eindmusical van groep 8. De acteur heeft wel rolletjes gehad in televisieseries. Daarnaast is hij onderdeel van het cabaretduo Schudden.

€ 10,- voordeel op MAMMA MIA! kaarten

Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze gegarandeerde feel-good musical. Met meer dan 20 ABBA-hits, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben MAMMA MIA! in hun hart gesloten. Wervelend, energiek, romantisch, vrolijk, zomers en ontroerend. Wil je MAMMA MIA! live beleven? Boek dan kaarten en ontvang € 10,- voordeel per kaart. Geldig op voorstellingen t/m 31 maart 2019. Exclusief bij Theaterclub.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Eind november zijn Waylon (38) en Bibi Breijman (27) de trotse ouders geworden van hun dochtertje Teddy. De twee maakten het nieuws bekend met een reeks mooie foto’s van onder andere moeder en kind, maar nu hebben ze ook een eerste kiekje als gezin gedeeld.

In de Instagram Stories van de vlogger is een foto verschenen waarop te zien is hoe ze haar dochter vasthoudt. Waylon staat erachter en kijkt vol trots in de camera. ‘Family love’, schrijft Bibi bij het kiekje waarop ze haar kindje onherkenbaar heeft gemaakt middels een geel hartje.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders/Instagram Stories | Flaironline.nl