Jan de Hoop kon nog niet eens een ei bakken, maar dankzij zijn deelname aan Superstar Chef is de kookvocabulaire van de presentator van het RTL Ontbijtnieuws behoorlijk aangevuld. “Alles wat ik nu kan is mooi meegenomen”, aldus Jan.

“Ik had nog nooit gekookt. Ik ben er een beetje ingeluisd”, zegt Jan over zijn deelname aan de kookwedstrijd, die dinsdag van start gaat bij RTL 4. “Toen ze mij belden zei ik dat het niet zo’n goed idee was. Maar ik heb toch ja gezegd omdat ze zeiden dat niemand kon koken. Ronald de Boer zou alleen water kunnen koken”, lacht hij.

Twee gerechten

In Superstar Chef worden acht bekende Nederlanders aan een bekende Nederlandse chef-kok gekoppeld. Samen moeten ze ervoor zorgen dat er in elke aflevering twee gerechten worden gekookt, maar al snel moeten de chefs het veld ruimen en staan de BN’ers er helemaal alleen voor.

Jan vormt een duo met Angélique Schmeinck. Zij moest wel even slikken toen Jan vooraf bij haar in de keuken een eitje stond te bakken. “Het ging echt helemaal mis”, aldus Angélique. “Hij brak het ei te hard, de dooier was al stuk en de pan was nog niet warm genoeg. En ook het uit de pan halen ging niet helemaal goed.” Jan: “Je zag Angélique bijna achter het keukenblok verdwijnen.”

Pupil

Ook voor André Gerrits, gekoppeld aan YouTuber Kaj Gorgels, was het even schrikken van het niveau van zijn ‘pupil’. Hij werd een beetje zenuwachtig toen hij doorhad dat Kaj nogal achterliep op de rest. “Ik kwam erachter dat sommigen al echt getraind hadden”, aldus André. “Wij hadden voor de eerste aflevering helemaal niets gedaan. Wij gingen gewoon met een hele grote bek die show in.”

Uiteindelijk bleken alle kandidaten toch zeker wel aanleg te hebben. “Het is trainen, trainen, trainen”, zegt Angélique. “Ik moet zeggen dat ik wel verbaasd was als ik zag hoe snel Jan de dingen oppakte. In een paar weken zat hij al oesters open te maken en makreel te fileren. Dat ging na veel oefenen eigenlijk best wel oké.”

Tijl Beckand

Superstar Chef, gepresenteerd door Tijl Beckand, wordt op 24 april voor het eerst uitgezonden. Behalve Jan de Hoop en Kaj Gorgels behoren ook Ruben van der Meer, Ronald de Boer, Jelka van Houten, Goedele Liekens, Monique Smit en Anouk Hoogendijk tot de kandidaten. Zij worden beoordeeld door juryleden Sergio Herman, François Geurds en Miljuschka Witzenhausen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Bron en beeld: ANP

Kim Holland is nog nooit monogaam geweest. Tot ze haar vriend Mark Kruitwagen leerde kennen. De pornokoningin heeft haar levensstijl drastisch veranderd voor de liefde.

Niet delen

Tijdens haar huwelijk met Ruud Slakhorst, dat maar liefst 23 jaar duurde, had ze óók nog gemeenschap met andere mannen en vrouwen. Maar nu ze een relatie heeft met Mark, houdt dat op. 'Hij wil me absoluut niet delen,' vertelt ze in RTL Boulevard. Mark is naar eigen zeggen niet tegen delen. 'In de kroeg geef ik altijd als eerste een rondje, maar Kim is van mij en daar mogen echt geen anderen aanzitten,' zegt hij. 

Drie keer per dag

Ondanks dat Kim nog nooit monogaam geweest is, mist ze het contact met anderen niet. 'Het komt echt door de manier waarop hij en ik intiem zijn,' vertelt ze. Wat hun geheim is, wil ze niet zeggen. Wel licht ze een tipje van de sluier op: 'We dansen vaak naakt door het huis en doen het gemiddeld drie keer per dag.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

De oververmoeide André Hazes kan eindelijk weer lachen. De zanger heeft vijf weken vrij genomen om weer op adem te kunnen komen, en dat doet hem overduidelijk goed.

Stralend

De Hazes-telg heeft zijn hele agenda gedurende vijf weken leeg gemaakt, op advies van de dokter. Hij kon de druk om zichzelf te bewijzen niet meer aan. 'Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren,' aldus André. In zijn korte pauze geniet hij met volle teugen van zijn gezin en dat doet hem deugd. Zijn vriendin Monique deelde via Instagram Stories een foto van een stralende André. 

Balans

Het gaat de goede kant op met de zanger. 'Er is weer tijd voor het gezin', vertelt Monique aan RTL Boulevard. 'Hij geniet ervan, kan lekker eten en sporten. Hij wordt ook weer wat voller.' Volgens Monique zijn de vijf weken aangekondigde rust voldoende. Maar als André weer gaat werken, waarschuwt ze, moet er wel meer balans zijn tussen werk en rust. 'Balans is het allerbelangrijkste. Het moet niet zo zijn dat hij opnieuw alleen maar weg is van huis. Dat is ook niet leuk.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders/Instagram Stories