Ruim dertig jaar geleden was menigeen verbaasd toen Jan des Bouvrie een relatie kreeg met de twintig jaar jongere Monique – slechts weinigen gaven hun liefde een kans. Maar nog altijd zijn ze intens gelukkig!

Het leeftijdsverschil van twintig jaar heeft tussen ons nooit gespeeld. Dertig jaar geleden niet, en nog steeds niet.’ Monique des Bouvrie (55) is dit jaar 28 jaar getrouwd met Jan des Bouvrie (75). Een liefde waar men dertig jaar geleden nauwelijks een cent voor gaf. In het Gooi werden er achter hun rug om weddenschappen afgesloten hoe lang het zou duren. Maar de twee zijn nog altijd enorm happy en hun huwelijk heeft nooit onder druk gestaan.

More content below the advertising

‘Wat Jan en mij verbindt, is onze liefde voor elkaar maar ook de passie die we beiden voor ons werk hebben,’ vertelt Monique aan Story. ‘Daarin vinden we elkaar. Ook al verschillen we vaak van mening over kleur en inrichting. Maar het respect naar de ander is zo groot dat dat nooit problemen geeft. Ik heb ook nooit aan ons getwijfeld. Al zijn er genoeg andere verschillen.'

Lees het hele interview in editie 6. Nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders