Jan Dulles en zijn vriendin Caroline zijn op donderdag 25 november trotse ouders geworden van dochtertje Lina. De zanger en zijn vriendin kregen eerder al zoon James en dochter Donna. Donna overleed eind vorig jaar onverwacht na drie maanden omdat ze een scheur in haar middenrif had. In een gesprek vertelt Jan nu openhartig over de geboorte van Lina. 

In een interview met RTL Boulevard vertelt het stel openhartig over de geboorte van de kleine meid. Iets wat 'heel goed en bijzonder' voelt volgens de zanger. 

Naam Lina

Het stel ontvangt veel positieve berichten vanuit het hele land, iets wat Jan erg mooi vindt. Ook vertelt de zanger dat de naam al bedacht was toen hun dochtertje Donna nog leefde. 'De oma van Caroline heette Lina en Donna leek op haar', legt Jan uit. 'Toen Donna nog leefde, hadden we al eens tegen elkaar gezegd dat ze precies op Caroline haar oma leek. We hadden haar ook Lina kunnen noemen', vertelt de zanger. 

Bevalling

Ook vertelt Jan dat de geboorte allemaal erg positief was. 'Ik had verwacht, vooral tijdens de bevalling, dat dat een hele rare en over emotionele gewaarwording zou worden.' De zanger geeft aan dat hij dit zich zo had voorgesteld en bang was dat hij het zou gaan vergelijken. Iets wat niet gebeurde. 'Je bent gewoon bezig met het verwekken van een nieuw kind en een nieuw leven. Bovendien is het een heel ander kindje en ze lijkt ook niet op Donna. Dus dat is misschien wel goed', aldus Jan. 

Article continues after the ad
Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.