Zelfs wanneer de huisarts Jan des Bouvrie oproept om een stapje terug te doen, wil hij hier niets van weten. Zijn vrouw Monique ziet dat anders en heeft graag dat hij het rustig aan doet.

Monique: 'Ik probeer hem zo nu en dan terug te fluiten, maar weet op datzelfde moment eigenlijk ook wel dat er geen beginnen aan is. Als hij eenmaal iets in zijn kop heeft.' Zelf weet ze als geen ander dat het leven niet alleen maar om werk draait, toen ze de ziekte van Non-Hodgkin kreeg.  'Bijna vijftien jaar geleden had ik te kampen met de ziekte Non-Hodgkin (een zeldzame vorm van lymfklierkanker) en sinds ik dat overwonnen heb, weet ik dat soms even luieren en niks doen er net zo goed toe doen als druk in de weer zijn voor ons bedrijf. Dat maak ik Jan soms ook wel duidelijk. Hij is er niet ongevoelig voor, maar zal zijn drive om er in zijn vakgebied nog steeds alles uit te halen wat erin zit nooit helemaal verliezen.'

Fanatiek

Maar voor Jan is zijn werk grotendeels zijn leven. Hij zegt dan ook verslaafd te zijn aan zijn passie. Jan: 'Daarom is het soms ook lastig even een stapje terug te doen, zelfs als de huisarts roept dat ik moet oppassen niet overspannen te raken.' Het advies van Monique opvolgen zit er dan ook niet in. 'Eigenlijk luister ik gewoon naar niemand, behalve naar mezelf. Zelfs nadat ik heb gezien hoe ziek Monique is geweest en dat mij met de neus op de feiten heeft gedrukt. Stoppen zal ik nooit, dat is echt grote onzin. Zonder mijn werk ben ik juist ten dode opgeschreven, want dat is grotendeels mijn leven.'

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte