Volgend jaar viert Jan de Hoop zijn dertigjarig jubileum bij het RTL Ontbijtnieuws. Tijd om te stoppen, vindt de presentator. 

Dat vertelde de 63-jarige De Hoop afgelopen zaterdag in het programma Van Gelder Vip Vervoer op Omroep Gelderland.

Pensioen

De presentator vindt het na dertig jaar wel mooi geweest, laat hij weten aan presentator Jochem van Gelder. "Ik ben dan 65 jaar en presenteer precies dertig jaar het Ontbijtnieuws. Zoals ik me nu voel een mooi moment om te stoppen." Maar als het aan De Hoop ligt, bestaat er ook nog de mogelijkheid om nog een tijdje door te gaan: "Misschien als RTL het ziet zitten, blijf ik nog wel even doorgaan. Het lijkt me in ieder geval leuk om daarna nog wat kleinere klussen erbij te doen."

Ontbijtnieuws

In 1989 ging De Hoop aan de slag bij RTL-Veronique (het latere RTL 4) met het presenteren van het Ontbijtnieuws. De presentator heeft naast zijn televisiewerk ook een eigen radioprogramma op zaterdagochtend bij Omroep Gelderland.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Sander Koning (ANP)

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders