Jamai Loman is al maanden niet meer op televisie te zien vanwege gezondheidsproblemen. Maar de zanger en presentator heeft weer goed nieuws: hij is vanaf februari weer te zien tijdens de liveshows van The Voice of Holland!

Niertransplantatie

Jamai maakte afgelopen juni bekend dat hij ernstige nierproblemen heeft. 'Mijn nieren werken niet zo goed meer', vertelde hij destijds in het radioprogramma van Ruud de Wild. 'Dat betekent dat ik binnenkort begin aan dialyse. Uiteindelijk ga ik het traject van een niertransplantatie in.' Loman ontdekte de problemen na een bezoek aan de dokter. 'Ik hield een beetje vocht vast. Mensen zeiden tegen me: 'wat heb jij een dikke kop'. Maar dat ging wel heel snel. Mijn nieren bleken zo slecht dat ik meteen door moest naar het ziekenhuis.'

Article continues after the ad

Liveshows

Of Jamai al een nieuwe nier heeft gevonden, is niet bekend. Toch voelt de presentator zich goed genoeg om vanaf februari de liveshow van The Voice of Holland te presenteren. 'Vanaf de liveshow zal ik weer aansluiten!', laat hij weten op Instagram. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders