Jaimie Vaes hormonen

Hoewel hun zoontje Lío woensdag twee kaarsjes mocht uitblazen, volgen Lil' Kleine en Jaimie Vaes elkaar sinds die avond niet meer op Instagram. En dan plaatst de brunette nu ook nog een mysterieuze tekst in haar Stories...

'The biggest comeback? Making yourself happy again', is te lezen in de quote die Jaimie deelt. Wil ze hiermee zeggen dat ze toch voor haar eigen geluk gaat kiezen?

Tekst gaat verder onder de post.

Article continues after the ad

Lil Kleine werd opgepakt omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegen zijn vriendin, met wie hij een zoontje heeft. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel. Het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen.

Ontzettend pijnlijk

‘Dit moet gewoon stoppen. We voelen ons de laatste week best wel verplicht om even rust te nemen en alles te laten bezinken, maar hoe rustiger we werden hoe meer verhalen er kwamen en dat is ontzettend pijnlijk om te lezen’, verklaarde Jaimie vorige week in een gezamenlijke video.

Geen fysiek geweld

Ze voegde daaraan toe dat ze de beste ouders zijn voor zoontje Lío. ‘Wij zullen nooit, nooit iets doen om hem in een ongezonde of gevaarlijke situatie te zetten. Na het incident die avond – en dat willen we echt benadrukken – die avond is er geen fysiek geweld geweest.’

Beeld: Instagram Jaimie Vaes, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.