Bij Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes spat de liefde van het scherm. De rapper werd eerder deze week 25 jaar en dat werd groots gevierd.

Jaimie deelt op Instagram een prachtig eerbetoon aan haar vent. Ze plaatst een foto van hen samen en schrijft: 'De leukste, liefste, stoutste, lekkerste, gekste en meest talentvolle man van mij werd een kwart eeuw oud op een hele magische avond. Terugkijkend met een glimlach op m’n gezicht. Al onze lieve vrienden en familie, bedankt voor een avond om niet te vergeten, voor de mooie woorden, voor de tranen van geluk, voor de heerlijke foute lookjes en voor de goede dancemoves.'

Article continues after the ad

Afgelopen weekend gaf de rapper een groot feest voor zijn verjaardag, op de werkelijke dag deed hij het rustiger aan. Op zijn Instagram Stories was te zien dat zijn verloofde Jaimie Vaes hem in de ochtend verraste met een taart op bed. 

Geen tweede

Lil' Kleine vindt zijn zoontje fantastisch. 'Dit zeg ik niet omdat het mijn kind is, maar het is een voorbeeldige baby,' zegt hij in de  Coen en Sander Show. 'Hij slaapt alleen, hij huilt niet, hij lacht niet, dat vind ik een beetje jammer. Maar hij is zo lief en hij is alleen maar fijn.' Maar een tweede, daar moet de artiest nog niet aan denken. 'Ik zeg nu, absoluut niet en dat ga ik niet doen. Maar ik weet dat ik over drie jaar misschien heel anders praat.'

Trouwen

Jorik en Jaimie zijn al samen sinds 2017 en laten ons via social media vaak zien hoe verliefd ze zijn op elkaar. Vorig jaar augustus vroeg Lil' Kleine zijn vriendin ten huwelijk. De twee waren samen in Ibiza, waar de rapper tijdens het verjaardagsfeestje van Vaes op één knie ging.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.