Hoewel Marco Borsato (53) heel wat kritiek te verduren heeft gehad, blijft dochter Jada (17) hem steunen door dik en dun. Ze deelt dan ook een lief eerbetoon aan haar vader op Instagram.

Jada plaatst een prachtige throwback van hen samen en schrijft: 'Pap, ti amo.' Op de achtergrond is het nummer Dochters te horen van de zanger. 

Marco en Leontine maakten in februari bekend uit elkaar te zijn. Al langer gingen er geruchten over huwelijksproblemen. Zo biechtte de zanger vorig jaar oktober op dat hij Leontine jaren geleden had bedrogen met pianiste Iris Hond. De affaire zou hebben plaatsgevonden rond het faillissement van The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan Marco mede-eigenaar was, in 2009.

Opladen

Kort voordat het nieuws van de relatiebreuk bekend werd, liet de zanger weten te kampen met een burn-out. 'De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan', zei hij toen.

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.