Een diner of filmdate zit er voorlopig niet in. Dat houdt Jada Borsato niet tegen om iets romantisch met haar vriend te doen. De tortelduifjes deden een 'quarantaine picknick' in de tuin.

De dochter van Marco en Leontine Borsato verveelt zich niet nu ze aan huis gekluisterd is. Met het stralende weer besloot ze samen met haar vriend Roeland Beelen flink uit te pakken met de lunch. De twee vulden een picknickmand met lekkernijen om vervolgens op een groot kleed neer te strijken in de tuin. 'Had een fantastische quarantaine picknick met mijn liefde,' schrijft ze bij het kiekje.

Article continues after the ad

Scheiding

Jada heeft ondertussen de scheiding van haar ouders te verwerken. In februari kwam het hoge woord eruit: Marco en Leontine gaan uit elkaar. Na geruchten over hun huwelijk dat niet meer te redden zou zijn, blijkt de koek inderdaad op. Met name het opgebiechte slippertje dat Marco de lakens deelde met pianiste Iris Hond zorgde voor een hoop gerommel in het huwelijk van Leontine en Marco. Het leek er even op dat zij hem de misstap had vergeven, maar ze heeft nu toch anders besloten.

Barcelona-incident

Het overspelige gedrag van de zanger is wellicht de druppel geweest. Marco blijkt namelijk niet alleen een affaire met Iris Hond gehad te hebben, schrijft De Telegraaf. Tijdens een vriendinnentripje in Barcelona ontdekte Leontine dat haar man haar wederom heeft bedrogen. 'Leontine is dan op vakantie met een paar vriendinnen in Barcelona, in een heel bekend hotel. Een hotspot voor de rich and famous, the beautiful people. Daar zit ze met wat vriendinnen en laat trots wat vakantiefoto’s zien van de laatste reis die ze met Marco en het gezin gemaakt heeft. En dan blijken er op die camera nog heel andere beelden te staan, van Marco en een andere vrouw – die ook toevallig luistert naar een dierennaam. Dat is een enorm incident geworden en toen is alles op alles gezet om een scheiding destijds te voorkomen. Toen is dat gelukt, nu niet,' aldus Evert Santegoeds eerder in RTL Boulevard.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.