Hoewel er steeds meer verhalen over Marco Borsato en zijn ontrouw naar buiten komen, lijkt hij nog goed overweg te kunnen met zijn gezin. Dochter Jada deelt een gezinsfoto waar Marco én Leontine op staan.

Ooit werden de Borsato'tjes gezien als het ideale gezin van ons land. Inmiddels is dat sprookje in duigen gevallen: Marco en Leontine gaan scheiden, met zijn ontrouw als waarschijnlijke hoofdreden. Toch lijkt het gezin nog goed met elkaar om te gaan. Jada deelt een kiekje van het gezin waar alles koek en ei lijkt. 'One family. Forever and always,' schrijft ze erbij. 'Nobody can break us.' Hiermee lijkt ze te zeggen dat zowel de ouders als kinderen, ondanks de scheiding en negatieve verhalen, nog door een deur kunnen.

Article continues after the ad

Bedrog

De aangekondigde scheiding van Marco Borsato (53) en zijn vrouw Leontine (52), heeft in de showbizz flink wat stof doen opwaaien. Niet alleen omdat Marco zijn vrouw en moeder van zijn drie kinderen Luca (21), Senna (18) en Jada (17) de afgelopen jaren kennelijk met meerdere vrouwen bedroog, maar bovenal omdat hij zich in interviews steevast opwierp als liefdevolle echtgenoot en gezinsman. Van dat zoete plaatje is inmiddels weinig meer over, zo vertelt de door Story daartoe speciaal ingeschakelde imagodeskundige Zabeth van Veen. 'Het imago van Marco als betrouwbare vader is weg.'

Beeld: Peter Smulders/Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.