De manier waarop Jacques Herb zijn gezin in de steek liet toen hij maandenlang succes had met het nummer Manuele verdient volgens eigen zeggen geen schoonheidsprijs. Het feit dat hij zijn vrouw in de periode niet trouw bleef zorgde voor spanning. Zijn zoons, toen drie en vier jaar oud, heeft hij sindsdien nooit meer gezien.

Open wond

Hij noemt de situatie een open wond. 'Het is een pijnlijk onderwerp. Ze kennen me nauwelijks of eigenlijk helemaal niet. Ik ben bij mijn gezin weggegaan zonder te beseffen wat ik deed', vertelt de zanger. Hij keek niet meer naar zijn kinderen om en nu, jaren later, begrijpt hij zijn ex. Ook toen zij wilde dat de kinderen de naam van hun stiefvader aannamen. 

Derde kind

Uit zijn tweede huwelijk heeft Jacques nog een zoon: Junior. Ook hij is inmiddels een veertiger. Jacques: 'Nadat ik van zijn moeder scheidde heb ik mijn best gedaan om contact met hem te houden. Dat is me gelukt. Ik heb mijn lesje wel geleerd...'

Lees het hele interview in Story. Editie 21 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders