Dat Jack Spijkerman (73) een doorspekte bankrekening heeft, is voor een groot deel te danken aan het succes van zijn satirische VARA-programma Kopspijkers. 

In 2002 veroverde Jack met Kopspijkers de felbegeerde Gouden Televizier-Ring, waarna het grote geld lonkte en de presentator in 2005 de gevoelige overstap naar Talpa maakte. In die periode wankelde het huwelijk van Jack en Jennemiek, samen de trotse ouders van zoon Joska (23). Een scheiding bleek onvermijdelijk. Na de breuk kocht Jack voor 1.280.000 euro een stadsvilla in het centrum van Amsterdam. Dat onderkomen heeft hij nu verkocht met een flinke winst. ‘Half december vertrek ik uit deze woning en dan ga ik voor zes weken naar Bonaire,’ vertelt Jack aan Story.  ‘Als ik terugkom, verhuis ik naar mijn nieuwe huis.’ In Amsterdam-Zuid heeft Jack (zonder hypotheek) een appartement met tuin gekocht voor 1.015.000 euro, en daar kan hij onder anderen Martijn Krabbé, Derk Bolt, Susan Visser en Jeroen van der Boom tot zijn buren rekenen. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.