Naomi van As besloot om er lekker op uit te gaan samen met haar dochtertje in het zonnige Friesland. En dat Kae al aardig goed wat stapjes kan zetten, dat blijkt wel.

De hockeyster plaatst een zonnig kiekje op Instagram en schrijft: 'Die luierkont 😍.' Te zien is hoe de kleine meid in een luipaardprint broekje en een roze jas volledig de show steelt. Zonder de hand van haar moeder vast te houden weet ze flink wat meters te maken.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de foto.

Schattig

Haar volgers hebben dan ook maar één omschrijving voor dit plaatje: schattig. Ook reageert iemand: 'Kijk mama daar lopen we naartoe 💪🤘.' Een ander merkt op: 'En die lekkere beentjes! ❤️'

Kae

Sven en Naomi leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. In oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Onlangs deed Naomi in Flair een boekje open over het moederschap, Sven als vader én hun verdere kinderwens. 'Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op', vertelde Naomi.

Nog geen tweede

Toch liet de schaatser aan RTL Boulevard weten dat een tweede kindje voorlopig in ieder geval niet op de planning staat. 'Daar zijn we nu nog helemaal niet mee bezig', aldus Sven. 'We zijn nu allebei onwijs aan het genieten van Kae en daar hebben we tot nu toe onze handen vol aan.'

Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.