We weten inmiddels hoe de moeder én de zus van Sarah van Soelen (25) eruitzien, maar wist je dat de blondine ook nog een broer heeft? De goede genen blijken in de familie te zitten, want ook hij is een knappe verschijning.

Hoewel we haar broer iets minder vaak in beeld zien op Instagram, betekent dat niet dat hun band daarom minder sterk is. Op Instagram gaat hij schuil onder de initialen G.R.R., wat voor Geoffrey blijkt te staan. 

Article continues after the ad

Eigenaar

Een blik op Facebook leert ons dat de beste man eigenaar is van restaurant De Beren Schieveste en daarmee zit het ondernemen in de familie. Ook de vader van Sarah is namelijk een bekend zakenman. Geoffrey studeerde dan ook commerciële economie en liep afstudeerstage bij het bedrijf van zijn pa: Elektro Cirkel B.V.

Veel liefde

Dat de relatie tussen broer en zus goed is, blijkt wel uit de liefdevolle woorden die de blondine voor hem heeft. 'Mio fratello, per sempre ♥️', liet ze eind vorig jaar nog weten. Ook voor zijn verjaardag besloot Sarah hem in het zonnetje te zetten. Destijds ging van Soelen nog met bruine lokken door het leven: een heel ander gezicht!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.