Isa Hoes had in Antonie Kamerling de liefde van haar leven gevonden, maar in 2010 besloot Kamerling niet meer te willen leven. In Beau Monde doet Isa een boekje open over haar liefdesleven sinds de dood van haar man. 

'Ik dacht altijd: Antonie was mijn grote liefde, dat wil ik terug en dat kan niet, want hij is er niet meer', vertelt ze in een nieuw interview met tijdschrift Beau Monde. Hoes heeft nog geen andere liefde gevonden, maar de actrice heeft ook zeker niet stilgezeten. Zo laat ze weten op jonge mannen te vallen. 

Article continues after the ad

Flings

'De afgelopen jaren heb ik geen relaties gehad, wel flings. Eigenlijk waren ze allemaal te jong, haha. En waarom val ik daarop hè? Het heeft in principe niet echt kans van slagen. Maar wat hebben die jonge gasten een leuke energie! Dat past bij mij. Ik vind mensen van mijn leeftijd vaak erg saai, zeker de mannen.'

Hoes zou wel graag een nieuwe relatie willen, ze verlangt er zelfs naar, laat ze weten. Maar of ze er echt klaar voor is, daar twijfelt ze aan. Het 'gevoel' dat ze bij Antonie voelde, heeft ze sindsdien niet gevoeld bij iemand anders. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders 

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. De crisislijn is 24/7 open,ook kun je er terecht voor therapie met een psycholoog, of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.