Isa Hoes (54) kijkt, nu ze wat ouder wordt, met steeds meer liefde naar zichzelf. Toch is de actrice niet vies van botox en fillers en vindt dat dat onderdeel is van jezelf accepteren. 

Isa Hoes is dus blij met zichzelf en haar uiterlijk, maar doet dan ook veel om er goed uit te blijven zien. Die ijdelheid zit volgens Isa in haar familie. Ze deelt dan ook regelmatig wat over een beautybehandeling op social media.

Article continues after the ad

Leeftijd omarmen 

'Van een nieuwe beautybehandeling word ik heel snel enthousiast. Als ik daar iets over deel op Instagram, vallen er altijd wel mensen over me heen: ik moet mijn leeftijd omarmen, mezelf accepteren hoe ik ben, enzovoort. Maar het een hoeft het ander toch niet uit te sluiten?'

Botox en fillers

De actrice vindt dan ook dat jezelf accepteren en botox en fillers een prima combinatie zijn. "Tot je 40ste zorgt je lichaam voor jou, daarna moet jij voor je lichaam zorgen. Dat is wat ik doe", zegt Isa.

Beangstigend 

Toch zal Hoes nooit te ver gaan. 'Ik vind het beangstigend als mensen er te ver in gaan, dan lijkt het net of ze een masker dragen. Het voelt doods voor mij, alsof je geen contact krijgt. Ik hoorde van een psycholoog dat het ook ongezond is als je je mimiek niet meer kunt gebruiken, want dan kun je jezelf minder goed uiten. En daarbij: je leeftijd verraadt zich toch wel. Je nek, je handen; je ziet het altijd ergens anders.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.