Gisteren was een zwarte dag voor actrice Isa Hoes. Het was de sterfdag van haar man Antonie Kamerling, die acht jaar geleden het leven liet.

De 51-jarige actrice en schrijfster stond stil bij het overlijden van Kamerling op Instagram, waar ze een foto van de acteur deelde, en een foto van hun kinderen.

'Ups en soms downs'

'Vandaag is de dag en al weet ik dat je ergens bij ons bent en dat is heel fijn - we missen je...' schreef Isa op Instagram. Daarbij laat ze weten 'met veel ups en soms downs door te gaan' na de dood van Antonie. 'En je mag trots zijn op onze kinderen, ze zijn zo lief, sociaal en mooi. Ze doen het goed, echt!'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag is de dag en al weet ik dat je ergens bij ons bent en dat is heel fijn- we missen je....Met veel ups en soms downs, gaan we ‘gewoon’ door! En je mag trots zijn op onze kinderen, ze zijn zo lief en sociaal en mooi..ze doen t goed, echt! Maar ik ben niet de enige die iemand mist. Ik wil iedereen die er alleen voor staat vandaag n hart onder de riem steken, we flikken t maar mooi in ons uppie - en daar mag best eens bij stilgestaan worden. Wat je situatie ook is, ben trots op jezelf! Wees lief- juist voor jezelf , dan is lief zijn voor een ander nog makkelijker! Geniet van de mensen die er wél zijn, de mooie dingen( ook al is dat klein) het zal je helpen.. #❤️

Een bericht gedeeld door Isa Hoes (@isahoes) op

Ook wil Isa iedereen die hetzelfde doormaakt een hart onder de riem steken. 'Wat je situatie ook is, ben trots op jezelf! Wees lief, juist voor jezelf, dan is lief zijn voor een ander nog makkelijker! Geniet van de mensen die er wél zijn, de mooie dingen (ook al is dat klein) het zal je helpen,' aldus het bericht van Isa. 

Article continues after the ad

Acht jaar geleden

Het is inmiddels acht jaar geleden dat de acteur, die bekend werd door zijn rol als Peter Kelder in Goede Tijden, Slechte Tijden, stierf. Hij maakte op 6 oktober 2010 een einde aan zijn leven op 44-jarige leeftijd. Na zijn dood schreef Isa een boek over hun leven met de titel 'Toen ik je zag'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders