Isa Hoes staat vandaag een beetje extra stil bij haar overleden man Antonie Kamerling. De acteur zou vandaag 54 jaar zijn geworden.

Al is hij er al bijna tien jaar niet meer, Isa heeft nog steeds het gevoel dat hij bij haar is. De actrice herdenkt haar overleden echtgenoot met een portret.  '✨ 25 Augustus 1966 ✨ Nog altijd zacht aanwezig...✨💛✨', schrijft ze erbij. Haar kinderen Merlijn en Vlinder reageren beiden met een rood hartje. 

Tien jaar vrijgezel

In oktober is Isa tien jaar weduwe. Aan een nieuwe liefde denkt ze nog steeds niet. De actrice denkt dat ze misschien wel alleen blijft, vertelt ze in AD Magazine. 'Misschien ben ik begonnen met een relatie en breng ik de tweede helft van mijn leven alleen door. Ik ben alweer tien jaar single. Is dat omdat ik nu de kinderen opvoed en denk ik er straks anders over als Vlinder ook het huis uit is? Who knows', mijmert de 53-jarige Isa.

Géén Tinder

Aan Tinderen begint de actrice in ieder geval niet. 'Ik heb die app wel op mijn telefoon, want een vriendin vond dat ik het moest doen. Toen ik reacties kreeg, zei ze dat ik koffie met die mannen moest gaan drinken. Daar had ik helemaal geen zin in. Omdat ik bekend ben? Misschien, maar dat kan ook een gelegenheidssmoesje zijn. Ik vind het gewoon niks. Tinder, dáár ben ik niet geschikt voor.'

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.