Isa Hoes en Medina Schuurman zijn maandag onder de naam isamedina.com een platform voor vrouwen boven de veertig jaar begonnen. Lezeressen vinden op het platform artikelen en vlogs over beauty, beauty, food, health, body, mind en entertainment.

Overgang

Isa: “Wij zijn 50 en 48 jaar oud en zitten middenin de overgang. We hebben inmiddels een enorme dosis levenservaring en proberen dagelijks de zin en onzin in het leven te scheiden. We hebben door onze zoektochten veel relevante informatie verzameld. Dit willen we niet voor onszelf houden. Zo hebben we voor de 40+ vrouw al twee boeken geschreven. Maar we zijn nog lang niet uitgedeeld.” "I’M zegt waar het op staat, doorbreekt taboes en geeft een reality check. We beseffen dat de overgang soms een rocky road is, maar samen kunnen we er een prachtige tweede helft van maken", zegt Medina.

Article continues after the ad

I'M

De initiatiefnemers en oprichters van I’M leerden elkaar in 2001 kennen op de set van de televisieserie Rozengeur & Wodka Lime. Eerder verschenen onder de naam I’M de boeken Te Lijf, de kunst van het mooi ouder worden en het I'M Lijfboek. In juni staan ze twee keer in het Beatrixtheater in Utrecht met de theatershow Te Lijf.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)