Iris van den Ende en Vincent Biekman zijn gistermiddag in aanwezigheid van familie en vrienden op Mallorca in het huwelijk getreden. Ze werden getrouwd door Dennis, de neef van Vincent Biekman. 

Dit was niet de eerste keer, twee weken geleden, 16 juni, trouwde het stel al in Amsterdam voor de wet. De getuigen van Iris waren vriendin Madeline en haar broer Vincent. Voor Vincent getuigden zijn twee oudste vrienden Eli en Jermaine.

Onder andere door de locatie leek het wel een sprookje. Maar ook de jurk droeg daar aan bij. De bruidsjurk van Iris werd ontworpen door Armani Privé.

Article continues after the ad

Fantastisch

'Het is zo fantastisch om deze dag met onze familieleden en dierbare vrienden op Mallorca te mogen vieren,' lieten Iris en Vincent weten. 'In hun bijzijn hebben wij onze liefde voor elkaar uitgesproken en fantastische dagen gehad.'

Ontroerend

Ook ouders Van den Ende spraken zich uit: 'Het was voor ons bijzonder en ontroerend om vandaag het huwelijk te vieren van onze dochter Iris met onze schoonzoon Vincent, elf jaar nadat ze elkaar leerden kennen. Wij zijn trots op hen en blij te zien hoe ze stralen en gelukkig zijn met elkaar. Wij wensen Iris en Vincent alle mogelijke geluk toe bij alles wat zij in hun leven samen zullen ondernemen.'

Onder de genodigden bevonden zich onder andere: André van Duin, Paul de Leeuw, Simone Kleinsma, Chantal Janzen, Ivo Niehe, Arthur Japin, Maurice Wijnen, Mart Visser en Antje Monteiro.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Stage Entertainment