Cupido weet niet raak te schieten voor Iris Hond (32). De pianiste was tien jaar geleden de minnares van Marco Borsato, maar besloot in een Net5-programma op zoek te gaan naar de ware liefde.

Ze ging aan het eind van de show op twee citytrips met de overgebleven mannen. Maar zowel Ralph als Arne wist haar niet te bekoren. Vooral bij de laatste date sloeg het gevoel ineens helemaal om. 'Het eten was heel leuk, maar toen we thuiskwamen klopte het niet meer. Ik wilde in één keer niet meer met hem in het huisje zitten. De hele situatie klopte niet. Je wil dat er iets uitkomt, maar we zijn elkaar in het moment verloren', verklaart Iris aan psycholoog Lennart.

Article continues after the ad

Liefde in mezelf

Toch is ze niet teleurgesteld. 'Ik ben van mijzelf gaan houden. En dat deed ik echt niet. Ik wilde van overleven naar leven, en dat is gelukt. Ik voel dat ik oké ben.' Wel moet ze een traantje wegpinken. 'Dít is leven. Ik had niet gedacht dat ik dat ooit zou voelen. Ik voel dat ik er mag zijn zonder dat ik iets doe. Ik verheug me op mijn leven. Er is een samen. Al zit ik hier niet met een man, die liefde in mezelf heb ik gevonden.’ Nu gaat de pianiste dan ook leren loslaten in het leven.

Bron: AD | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.