Het was groot nieuws toen naar buiten kwam dat Marco Borsato (53) een affaire had met Iris Hond (33). Hoewel alles destijds vergeten en vergeven leek te zijn, bleek een relatiebreuk tussen de zanger en zijn vrouw onvermijdelijk. Toch houdt de pianiste Leontine (52) goed in de gaten.

Iris blijkt namelijk Leontine gewoon te volgen op Instagram! Maar haar voormalig geliefde laat ze heel ver links liggen: Marco kan niet op online aandacht rekenen van zijn voormalige minnares.

Eenzijdig

Leontine blijkt verder geen behoefte te hebben aan dit contact, want zij volgt op haar beurt Iris ook niet terug. Net zoals haar man, laat ze het verleden klaarblijkelijk rusten.

Vrijgezellenflat

Afgelopen weekend verhuisde Marco Borsato zijn laatste spullen van het huis van zijn moeder Mary in het nabije Stompetoren naar zijn vrijgezellenflat, een riant penthouse boven op een wooncomplex in het centrum van Alkmaar. Niet met een verhuiswagen, maar een die een stuk sneller én zuiniger is: Marco’s gloednieuwe elektrische Porsche Pana-mera. Terwijl Leontine na hun toch nog onverwachte scheiding een fijn huis vond vlak bij de voormalige echtelijke villa in Blaricum, vertrok Marco uit het Gooi om terug te keren naar zijn bakermat – de plek waar zijn vrienden wonen en waar hij zich altijd het meest thuis heeft gevoeld.

Article continues after the ad

Trouwring

Dat hij desondanks de knoop van zijn scheiding nog steeds officieel niet volledig door wil hakken, blijkt wel uit het feit dat hij zijn trouwring blijft dragen; een duidelijk teken dat hij zijn grote liefde Leontine nog altijd in zijn hart heeft. Afscheid nemen bestaat niet, zong Marco al. Ik ga wel weg maar verlaat je niet. Mijn lief, je moet me geloven, al doet het pijn. Ik wil dat je me loslaat, en dat je morgen weer verder gaat. Maar als je eenzaam of bang bent, zal ik er zijn. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.