irene moors onzeker

Terwijl ze om haar heen veel stellen ziet scheiden, ervaart Irene Moors nu meer dan ooit hoe gelukkig zij met haar Barry is. In haar relatie is er nooit een moment geweest dat Irene twijfelde. Niet aan Barry, maar ook niet aan zichzelf. Over haar werk als presentatrice is zij wel vaak onzeker. Vooral na de komst van John de Mol bij SBS6. ‘Dat waren best spannende tijden.’

Onzeker zijn

Haar stabiele thuisbasis zorgt ervoor dat Irene zich in haar werk als presentatrice volledig kan geven. ‘Ik moet er niet aan denken dat ik me om het thuisfront zorgen moet maken,’ zegt ze. ‘Als ik daar ellende zou hebben, kan ik mijn werk niet goed doen. Onzeker ben ik wel. Dat heeft iedere presentator. Zeker als je een nieuw programma krijgt.’ Toen bekend werd dat John de Mol eigenaar van SBS6 werd, merkte Irene dat veel presentatoren bang waren hun programma kwijt te raken. ‘Die gedachtes zijn ook wel door mijn hoofd gegaan,’ zegt ze.

Spannende tijden

‘Dat waren best spannende tijden. Maar inmiddels heb ik begrepen dat ik me geen zorgen hoef te maken. Vanaf deze week ben ik met De Perfecte Vraag te zien, er komt een vervolg op Naar bed met Irene en ik sta op de reservelijst van Shownieuws. Als ze helemaal niemand meer hebben, bellen ze mij. Dat vind ik leuk.’ Tegen het SBS6-programma Huizenjacht heeft Irene echter ‘nee’ gezegd. ‘Ten eerste heb ik al genoeg op mijn bordje en ten tweede zou ik dan in herhaling vallen,’ zegt ze. ‘In de afgelopen 25 jaar heb ik voor tv genoeg huizen van binnen en buiten gezien. Dus daar heb ik ‘nee’ tegen gezegd. SBS6 vond dat niet erg. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Vorige week arriveerden actrice en schrijfster Fajah Lourens (36) en modemiljonair en investeerder Roland Kahn (65) samen op de première van de film Fifty Shades Freed, in het Amsterdamse Theater Tuschinski. Dat gaf ter plekke uiteraard meteen geklets. Zijn Fajah en Roland een setje? fluisterden toeschouwers langs de rode loper zó hard, dat het gekrijs van de passerende trams hen niet eens overstemde. Op zich geen gekke gedachte: Fajah is al tijden niet gesignaleerd met haar laatste minnaar van dienst (timmerman Igor), en Roland zou na relaties met onder anderen Sylvana (Simons), Jasmin en Xiomara – net als Fajah alle drie sexy, exotische dames – weer op de vrijersmarkt zijn.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de scheiding van Sylvie Meis maakte Rafael van der Vaart er geen geheim van dat hij het vreselijk vond dat hun zoon Damián in een gebroken gezin moest opgroeien. Nu dreigt dat opnieuw te gebeuren met zijn dochtertje Jesslynn, dat hij kreeg met nieuwe liefde Estavana Polman. Wat is er aan de hand? 

Toen Rafael voor zijn nieuwe liefde Estavana Polman naar Denemarken verhuisde, liet hij Damián zo vaak als mogelijk overvliegen. Ook Damián genoot (en geniet) van elk samenzijn met zijn vader. En toen hij vorig jaar broer werd van halfzusje Jesslynn, liet een trotse Rafael op social media weten: ‘Grote broer aanbidt babyzusje.’ Niets leek Rafaels nieuwe gezinsgeluk in de weg te staan. Tot nu! Rafaels voetbalcontract bij FC Midtjylland loopt deze zomer af en het ziet er niet naar uit dat het wordt verlengd of dat andere Deense clubs de aanvallende middenvelder een aanbieding zullen doen. In het voetbalwereldje gonst het van de geruchten dat clubs uit Qatar en China voor hem in de rij staan. Voor Rafael een lastige keuze, want grote liefde Estavana heeft haar handbalcontract bij Team Esbjerg net met een jaar verlengd. 

Lees het gehele artikel in Story editie 7. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders