Met het eind in zicht werd 2017 niet het droomjaar dat Sylvie Meis voor ogen had. Haar huwelijk met Charbel Aouad is nog altijd niet gepland, en nu kreeg ze ook nog haar congé van het Duitse RTL. Extra pijnlijk voor Sylvie is dat haar vijftien jaar jongere hartsvriendin Victoria Swarovski haar op tv gaat vervangen...

‘Vriendschap bekoelde’

Waarom RTL uitgerekend Sylvie’s hartsvriendin Victoria als haar opvolgster heeft gekozen, is intussen ook 
geen geheim meer voor Sylvie en haar entourage. ‘Sylvie was tot voor kort heel close met de echtgenote van een hoge RTL-baas. Die vrouw vond het geweldig om in Sylvie’s nabijheid te verkeren. Sylvie begreep goed dat wat persoonlijke aandacht geen kwaad kon en overlaadde de vrouw met aandacht. De ene keer in de vorm van een bloemetje, de andere keer met een luxe diner. Soms nam ze haar zelfs mee als ze een galapremière had. Afgelopen zomer kreeg de vrouw 
net als Sylvie een invitatie voor 
de Swarovski-bruiloft. Exact vanaf 
toen bekoelde inééns de vriendschap tussen Sylvie en de vrouw van die RTL-man. Inmiddels weten 
we waarom: tegen iemand met Svarovski als achternaam kan zélfs de nog altijd geliefde Sylvie Meis niet op.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders