Inge de Bruin beleeft een droevige tijd. Haar aller eerste zwemcoach Jef, die haar zwemtraining gaf op 7-jarige leeftijd, is overleden. Op Instagram staat de zwemster stil bij dit grote verlies.

'Dag Lieve Jef, mijn aller eerste zwemcoach', opent ze de verdrietige post. 

Niet te bevatten 

'Bij het zien van deze foto, 4 weken geleden, kan ik maar niet bevatten dat je er nu niet meer bent', gaat Inge verder. 'Wat was je happy die dag bij mijn zus in de tuin. Genietend van de vogels, schapen, kippen, de natuur daar.' Op de eerste twee foto's zien we Jef lachend met Inge poseren voor de camera.

Talentje 

'Ik weet nog goed dat je na de eerste zwemtraining, toen ik 7 jaar was, tegen mama zei: "nou, je dochter is een talentje hoor". Waarop mama tegen mij zei: "ach schat, dat zeggen ze tegen iedereen". Maar je had gelijk, jíj́ zag het in mij. Door jou is de passie voor het zwemmen begonnen en altijd gebleven', schrijft De Bruin. 'Bij jou haalde ik mijn allereerste gouden medaille bij de clubkampioenschappen. De start van alles wat erna volgde.' De zwemster plaats ook een kiekje uit de oude doos waarop Inge aandachtig in het zwembad luistert naar haar coach. 'Ik ben je ontzettend dankbaar Jef. En ga je ontzettend missen. Till we meet again❤️😢🙏🏼'

Article continues after the ad
Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.