Tijdens het programma Adam Zkt. Eva VIPS liet Inge de Bruijn aan heel Nederland zien wat ze in huis had. De olympisch kampioene mag haar zwemcarrière dan wel vaarwel hebben gezegd, haar sportieve lichaam is ze nog steeds niet verloren. De blondine ziet er met 44 jaar dan ook nog steeds prachtig uit!

Complimenten

De voormalig topzwemster geniet op dit moment van een zonovergoten vakantie in Zanzibar, Tanzania. En hoewel Inge zichzelf tijdens Adam Zkt. Eva VIPS letterlijk en figuurlijk bloot moest geven, lijkt ze op dit eiland liever haar kleding aan te houden. Toch is alsnog goed te zien hoe strak de 44-jarige in haar vel zit. En dat ontgaat ook haar volgers niet. 'Wauw, wat een figuur', 'Erg mooi' en 'Wat zie je er beeldschoon uit' is dan ook een greep uit de complimenten die Inge op social media krijgt. 

 

 

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders