Inge de Bruijn is één van de vips die ja zei tegen het programma Adam zkt. Eva. Het was spannend, maar de oud-zwemster voelde zich al vrij snel op haar gemak op het tropische eiland waar ze naakt op zoek ging naar een date voor het RTL-programma. Op een gegeven moment voelde ze zichzelf zó op haar gemak dat de opnameperiode van haar nog wel langer had mogen duren. 

Lees ook: Eerste beelden van poedelnaakte Inge de Bruijn in Adam zkt. Eva uitgelekt

Bloot

“De spanning ebt snel weg. Je went snel aan het idee dat je naakt bent”, vertelt Inge aan BuzzE. Als iemand  gewend is om nietsverhullend op televisie te verschijnen, dan is het Inge wel. “In badkleding ben je ook bijna bloot, al was dit wel een stapje verder.”

Toen de kleren eenmaal uit moesten, gierden echter wel de zenuwen door haar lijf. Dat was een van de twee engste momenten, aldus Inge. “Op dat moment dacht ik wel even: ‘waar ben ik aan begonnen?’ Ik wilde het liefst rechtstreeks naar huis zwemmen.”

Mooie gesprekken

Maar hoe was het om bloot op twee mannen te wachten? Niet makkelijk, maar met de mannen kon ze het gelukkig goed vinden. “Je kan je niet verschuilen en er is ook geen afleiding. Het gaat puur om het karakter. Ik heb echt mooie gesprekken gehad. Het was eigenlijk jammer dat het maar drie dagen duurde.”

Bang voor negatieve reacties is Inge niet. “Reacties ga je sowieso krijgen. Dat was ook al zo toen ik programma’s als Peking Express en Let’s Dance deed”, zegt ze nuchter. “Ik dacht toen ik werd gevraagd: waarom ook niet? Ik was benieuwd naar hoe ik zou reageren en ik sta open voor een nieuwe liefde. Bovendien is er niets plats of ordinairs aan.”

Stoer

Hoewel naakt volgens haar wel afschrikt, kreeg ze tot dusver al een buslading aan mooie berichten binnen. “Hele mooie”, aldus Inge. “Mensen vinden het stoer en zeggen dat ik lef heb.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Michael van der Plas, de ex van Barbie, heeft de ogen van zijn vriendin Naomi op zijn hand laten zetten. 

Foto

Op de foto van Naomi is de hand van haar vriend Michael te zien. Haar ogen staan erop en eronder zijn de letters 'LOVE' te zien. "Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️", schrijft de gelukkige Naomi erbij. 

 

Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

En ook Michael is zelf erg blij met het resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

André Hazes is samen met zijn gezin in Bonaire. Hier genieten zij van elkaar en van... ezels!

Ezels

Waar ieder ander die op vakantie is foto's plaatst van bijvoorbeeld het strand, zwembad of de natuur, geniet de familie van André heel ergens anders van. Op bijna al hun vakantiefoto's zijn ze namelijk te zien met ezeltjes die in een opvangcentrum worden verzorgd. Zo te zien hebben ze dus een nieuwe liefde ontdekt...

 

Verkocht. Wat een fijne plek op Bonaire is dit... Respect voor Marina en Ed!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Weer naar de ezeltjes geweest vandaag. Zo mooi hoe de beestjes hier worden opgevangen!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hahaha, ik vind die beesten te grappig

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders