Inge de Bruijn is één van de vips die ja zei tegen het programma Adam zkt. Eva. Het was spannend, maar de oud-zwemster voelde zich al vrij snel op haar gemak op het tropische eiland waar ze naakt op zoek ging naar een date voor het RTL-programma. Op een gegeven moment voelde ze zichzelf zó op haar gemak dat de opnameperiode van haar nog wel langer had mogen duren. 

Lees ook: Eerste beelden van poedelnaakte Inge de Bruijn in Adam zkt. Eva uitgelekt

Bloot

“De spanning ebt snel weg. Je went snel aan het idee dat je naakt bent”, vertelt Inge aan BuzzE. Als iemand  gewend is om nietsverhullend op televisie te verschijnen, dan is het Inge wel. “In badkleding ben je ook bijna bloot, al was dit wel een stapje verder.”

Toen de kleren eenmaal uit moesten, gierden echter wel de zenuwen door haar lijf. Dat was een van de twee engste momenten, aldus Inge. “Op dat moment dacht ik wel even: ‘waar ben ik aan begonnen?’ Ik wilde het liefst rechtstreeks naar huis zwemmen.”

Mooie gesprekken

Maar hoe was het om bloot op twee mannen te wachten? Niet makkelijk, maar met de mannen kon ze het gelukkig goed vinden. “Je kan je niet verschuilen en er is ook geen afleiding. Het gaat puur om het karakter. Ik heb echt mooie gesprekken gehad. Het was eigenlijk jammer dat het maar drie dagen duurde.”

Bang voor negatieve reacties is Inge niet. “Reacties ga je sowieso krijgen. Dat was ook al zo toen ik programma’s als Peking Express en Let’s Dance deed”, zegt ze nuchter. “Ik dacht toen ik werd gevraagd: waarom ook niet? Ik was benieuwd naar hoe ik zou reageren en ik sta open voor een nieuwe liefde. Bovendien is er niets plats of ordinairs aan.”

Stoer

Hoewel naakt volgens haar wel afschrikt, kreeg ze tot dusver al een buslading aan mooie berichten binnen. “Hele mooie”, aldus Inge. “Mensen vinden het stoer en zeggen dat ik lef heb.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Gordon heeft meerdere malen geprobeerd de ware liefde te vinden, maar het is de zanger tot op heden niet gelukt. Zo had de zanger van 2006 tot 2008 een relatie met Sander, die veel jonger was. Nadat het op niets uitliep, nam Gordon zich voor nooit meer iets met een jongere lover te beginnen. 

Relatie

Van lange duur was het voornemen niet. Slechts twee jaar later kreeg hij een relatie met Raoul, die 19 jaar jonger was dan hij. Erg succesvol was de relatie niet. Dan was het aan, dan was het uit. Op het toppunt leek het er even op dat de twee zouden gaan trouwen maar in het voorjaar van 2012 gingen de twee uit elkaar. Gordon zou Raoul hebben bedrogen. 

Eenzaam

Gordon lijdt onder het gebrek aan zijn ware liefde, zo bekende hij in 2013 aan De Telegraaf. Hij noemde het leven zonder geliefde frustrerend en eenzaam. Ook in het programma liep zijn zoektocht op niets uit én bleek hij afgelopen week flink bedrogen te zijn door zijn 'nieuwe liefde'. Wij hopen dat Gordon snel weer in de wolken is.

Beeld: ANP

Jorien ter Mors trouwt deze zomer met haar grote liefde Jeroen le Duc. Maar het had niet veel gescheeld of de bruiloft was niet doorgegaan. Want op zeer pijnlijke wijze kwam de schaatsster erachter dat Jeroen overspel had gepleegd…

Dolgelukkig was Jorien ter Mors toen ze door haar droomman Jeroen le Duc ten huwelijk werd gevraagd. Jeroen, die ook de manager van de schaatsster is, deed tijdens een romantische vakantie in Gambia zijn aanzoek. ‘De zon was al onder, de sterren helder in de lucht,’ jubelde Jorien. ‘Daar, tijdens dat heerlijke moment samen, ging hij op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk. Ik zei ja.’ Deze zomer zal Jorien de bruid zijn, en dat betekent dat ze Jeroen zijn overspelaffaire heeft vergeven.

Bedrogen

Twee jaar geleden ontdekte Jorien op pijnlijke wijze was bedrogen. Tijdens een liefdesvakantie op Kreta bleek Jeroen intensief telefonisch contact met zijn ex-vriendin Janneke te hebben onderhouden. Zo had hij haar talloze pikante en seksueel getinte berichten gestuurd. En nadat Jeroen met Jorien was teruggekeerd in Nederland dook hij met ex Janneke het bed in. Kort daarna ontving Jorien pikante foto’s van háár vriend en zijn ex! Joriens wereld stortte compleet in. ‘Ze heeft meteen de relatie beëindigd,’ vertelde een vriendin van de schaatsster. ‘Ze wil Jeroen nooit meer zien.’ Tóch stortte Jorien zich niet veel later weer in de armen van Jeroen. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Dat Jeroen haar deze zomer eeuwige trouw belooft, lijkt voor Jorien het ultieme bewijs te zijn dat zíj voor hem de ware is!

Beeld: ANP