Over twee weken begint het nieuwste seizoen van 'The Voice Senior' weer. De oudere generatie staat een paar weken volop in de schijnwerpers en mogen hun mooiste zangkunsten laten horen aan de jury. Vrijdag maakte RTL Boulevard bekend dat niemand minder dan Imca Marina dit seizoen mag proberen de rode stoelen te laten draaien. 

 

Inspiratie

In Boulevard is te zien hoe Imca Marina backstage bij presentatrice Lieke van Lexmond zit. 'Ik doe het om de mensen te inspireren. Je moet niet met de poezen op schoot voor het raam gaan zitten,' aldus Imca. 

Trouwambtenaar

In de uitzending van RTL Boulevard praten de presentatoren over de aankondiging. "Hoe dat zo? Zo haar trouwbusiness door de coronatijd wat minder lopen?" vraagt Eddy Zoëy zich af. Rob Goossens zou het na haar eerdere faillissement niet onwaarschijnlijk vinden, maar het kan natuurlijk ook gewoon de uitdaging zijn. "Misschien vindt ze het gewoon hartstikke leuk om te zingen."

Nieuwe coach

Dit derde seizoen neemt Gerard Joling plaats in de draaiende, rode stoel. Hij vervangt Marco Borsato. RTL plaatste mysterieuze foto's waarbij telkens één van de juryleden werd afgeschermd. Op de plaatjes was te zien hoe de coaches bekende albumhoezen nadeden. De speculaties stroomde binnen, totdat coach Angela Groothuizen per ongeluk het nieuws te vroeg bekend maakte. Op haar Instagram deelde ze dezelfde plaatjes als RTL, maar dan mét het gezicht van de nieuwe coach duidelijk zichtbaar. En dat bleek Gerard Joling te zijn.

Article continues after the ad

Eind zomer

Vanaf 28 augustus begint het nieuwe seizoen van The Voice Senior. Dan kunnen we het zien of het Imca Marina lukt om de stoelen van Angela Groothuizen, Ilse de Lange, Frans Bauer en Gerard Joling te laten draaien. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hier is ie dan, de nieuwe coach van #TheVoiceSenior! Tot vrijdagavond 28 augustus @gerard_joling 😄 👋

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Herinner je je nog de geweldige Nobel? 🚬 #hetbestevan10jaarthevoice, deze vrijdag 20.00 uur.

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

Bron: Superguide, RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.