Imanuelle Grives (34) heeft voor het eerst haar gezicht weer laten zien op het podium, nadat ze haar gevangenisstraf heeft uitgezeten. Bij de première van de film Suriname, waar ze -voordat ze werd aangehouden- een rol in zou hebben, hield ze een toespraak.

Toen een fotograaf tijdens de toespraak bij de actrice op het podium kwam staan poseerde de actrice alsof er mugshots (foto's die worden genomen van iemand die gearresteerd is) van haar gemaakt werden. ‘Dat heb ik geleerd op m’n verplichte vakantie’, grapte ze.

Article continues after the ad

Het spijt me

Imanuelle nam tijdens haar toespraak tijd voor een uitgebreid excuus over alles wat er gebeurd is. ‘Sorry, tegen de cast, de producenten, de fans. Sorry dat ik mijn professionaliteit en mijn voorbeeldfunctie niet heb gerespecteerd.’ De actrice werd vorig jaar in België veroordeeld voor het dealen van drugs op festival Tomorrowland. Ze kreeg twee jaar celstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk, en 8000 euro boete. Na aftrek van het voorarrest en de voorwaarden van de strafuitvoering bleven er uiteindelijk nog maar zes dagen celstraf over voor Imanuelle en is ze alweer een tijdje op vrije voeten.

Intensieve therapie 

Momenteel is de actrice vooral bezig zichzelf, vertelde ze eerder aan Story. ‘Ik volg intensieve therapie en ga naar meetings toe en werk aan een betere versie van mezelf. Ik wil gewoon rust.’ In maart zal de actrice vertellen over haar tijd in de gevangenis: ‘Dan horen de mensen meer van me en zal ik mijn volledige verhaal vertellen.’

Bron: Viva.nl | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.