Imanuelle Grives doet mee aan het komende seizoen van Ranking The Stars. Dat bevestigt een woordvoerder van RTL zondag nadat schaatser Kjeld Nuis een dag eerder in zijn Instagram Stories een filmpje deelde van de opnames.

Op het filmpje is de set van Ranking The Stars te zien. Op de tribune viel de naam Imanuelle af te lezen.

Dealen

De actrice werd vorig jaar in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar celstraf, waarvan een jaar voorwaardelijk, en 8000 euro boete. Grives stelde na haar aanhouding dat zij met de drugs 'oefende' voor haar rol in de film Suriname. Zij zou daarin een drugsdealer gaan spelen.

Article continues after the ad

Oefenen

De actrice verscheen sinds haar veroordeling voor het dealen van drugs vorig jaar alleen op tv om haar verhaal te doen. Zo vertelde Imanuelle in februari in Jinek dat ze 'helemaal kapot' wilde toen ze vorige zomer werd opgepakt met een grote hoeveelheid drugs op het festival Tomorrowland. De actrice zei in tranen dat ze "niet had nagedacht over de consequenties, over wat mij kon overkomen. Niets boeide mij meer."

Meerdere programma's

Imanuelle is komend najaar ook te zien in het nieuwe SBS6-programma Alle hens aan denk. In die serie vaart ze samen met Victor Reinier, Marco Kroon, Rintje Ritsma en Caroline van Eeden onder leiding van voormalig Volvo Ocean Race-schipper Hans Bouscholte zonder noemenswaardige zeilervaring over de Noordelijke Oceaan-route.

Nieuw seizoen

Voor de opnames moest Paul wel een coronatest doen. Die was negatief, 'dus ik kan nu gewoon met vrolijkheid, al tongend, de opnames ingaan bij Ranking the Stars', vertelt hij lachend. 'Met mondkapje op natuurlijk.'

Ranking The Stars is vanaf 2 september te zien bij RTL 5. Ook BN'ers als Hans Kesting, Bizzey, Karin Bloemen, Jörgen Raymann, Marc-Marie Huijbregts, Ryanne van Dorst en Patricia Paay doen mee.

Bron: ANP | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.