Imanuelle Grives (35) was gisteren een van de BN'ers die plaatsnam in Ranking the Stars. Sportief als ze is, incasseerde ze heel wat grappen over haar drugssmokkel. En wat blijkt: de actrice zou bezig zijn met een autobiografie over haar periode in de gevangenis.

Tenminste, als ze hier serieus over was. Paul van de Leeuw kan niet anders dan grappend toevoegen: 'Het wordt een pil van een boek'. De actrice werd vorig jaar in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar celstraf, waarvan een jaar voorwaardelijk, en 8000 euro boete. Grives stelde na haar aanhouding dat zij met de drugs 'oefende' voor haar rol in de film Suriname. Zij zou daarin een drugsdealer gaan spelen.

Oefenen

De actrice verscheen sinds haar veroordeling voor het dealen van drugs vorig jaar alleen op tv om haar verhaal te doen. Zo vertelde Imanuelle in februari in Jinek dat ze 'helemaal kapot' wilde toen ze vorige zomer werd opgepakt met een grote hoeveelheid drugs op het festival Tomorrowland. De actrice zei in tranen dat ze 'niet had nagedacht over de consequenties, over wat mij kon overkomen. Niets boeide mij meer.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.