Igone de Jongh look

Igone de Jongh krijgt een compleet nieuwe 'look' van Leco Look, zoals haarstylist en visagist Leco van Zadelhoff zichzelf op Instagram noemt.

De balletdanseres, die al meer dan twintig jaar een topballerina is, gaat nu door het leven met een bob, zoals dit korte kapsel heet. Leco heeft de schaar in haar prachtige, bruine lokken gezet. "Laten we kort gaan", schrijft hij bij zijn before and after foto's op Instagram.

Article continues after the ad

Mooi werk

De reacties onder Leco's foto's zijn heel lovend. Chantal Janzen reageert met een hartje op de prachtige foto van haar vriendin Igone. Fatima Moreira de Melo schrijft "Heel cool", onder de foto's. En andere volgers reageren met: "Wat een lef, mooi!", "Langer haar is niet altijd mooier, prachtig gedaan", "Stijlvol, sexy en een tikkeltje ondeugend. Mooi werk!"

Er is ook een volger die zich afvraagt of dit geen problemen oplevert met Igone's beroep als ballerina. "Mooi! Maar kan ze nog wel een knotje in doen voor ballet of hoeft dat niet?", vraagt ze. Leco antwoordt met dat het nét kan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders