Igone de Jongh en Thijs Römer zijn al vier jaar een stel, maar hebben gezamenlijke tv-optredens altijd vermeden. Tot maandag. Het bekende koppel was voor het eerst samen te zien op tv en dat vonden ze best een beetje spannend. 

Igone en Thijs schoven aan bij Loretta Schrijver en Quinty Trustfull in Koffietijd. Quinty merkte op dat de twee nog niet eerder samen in een tv-programma zijn verschenen. 'Nog nooit. We vinden dit ook heel spannend,' geeft Igone toe. Thijs is eigenlijk überhaupt niet te porren voor een tv-optreden, maar maakte deze keer toch een uitnodiging. Igone zou in eerste instantie met haar vader naar Koffietijd gaan, maar die zag het ook niet zo zitten. 'Toen dacht ik: oké, het is niet mijn hobby, maar laten we het dan maar samen doen. Dus hopelijk zit Erik nu rustig te kijken en geniet hij van zijn ochtend,' aldus Thijs.

Article continues after the ad

Coronatijd

Het stel is de coronatijd naar eigen zeggen goed doorgekomen, ondanks dat de geplande theatervoorstellingen van de acteur niet door konden gaan. Ze waren net voor de komst van het virus in Zuiderwoude gaan wonen, waar zij en hun kinderen erg hebben genoten van het buitenleven. Thijs vindt het nu echter zwaarder worden. 'Omdat het uitzichtlozer wordt en de dagen donkerder en korter zijn.'

Samengesteld gezin

Igone en Thijs leerden elkaar via Instagram kennen en zijn inmiddels al sinds 2016 een setje. Voor beiden was het de tweede keer dat ze de grote sprong waagden. Thijs trouwde eerder met Katja Schuurman, Igone met Mathieu Gremillet, die net als zij haar boterham verdient met balletdansen. Met hem kreeg Igone zoontje Hugo (9), die op de afscheidsavond van zijn moeder voor het eerst in het openbaar verscheen met zijn stiefvader Thijs en ‘zusje’ Sammie (10). 'We dansen allemaal heel lief en gezellig om elkaar heen', verklaarde Thijs eerder aan VIVA. 

Beeld: RTL | Bron: Mediacourant

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.