Dinsdagavond konden fans van ‘Het Perfecte Plaatje’ weer genieten van een gloednieuwe aflevering. De kandidaten moesten voor de eerste opdracht van de uitzending hun paspoort meenemen, maar waarom? Zouden ze gaan vliegen? Al gauw bleek dat ze hun identiteitsbewijs nodig hadden om Marnehuizen, het grootste militaire oefendorp van Europa, te mogen betreden. De bekende Nederlanders kregen de opdracht om een defensiefoto te maken, iets waar niét iedere deelnemer om te springen stond.

Let op, spoilers!

Article continues after the ad

Waar de één niet kan wachten om aan de opdracht te beginnen, knijpt Bibi Breijman (29) ‘m al bij de uitleg van Tijl Beckand (46). 'Ik heb echt een pilletje nodig om te kalmeren', horen we de brunette in de camera zeggen. 'Ik vind dit gewoon heel eng.' Ze blijft benadrukken hoe spannend ze het vindt. 'Ik weet gewoon niet hoe ik rustig moet blijven. Ik ben gewoon blij als ik vandaag overleef', geeft de vriendin van Waylon toe.

Bibi Breijman in ‘Perfecte Plaatje’

De kandidaten van Het Perfecte Plaatje gaan in de aflevering op pad met de rode baretten, de eenheid van de luchtmobiele brigade van de koninklijke landmacht. Bibi wordt gekoppeld aan Victoria Koblenko (39), om samen met de militairen een huis binnen te vallen. Wanneer de deur wordt opgeblazen en er een enorme knal klinkt, schreeuwt de vlogger het uit. Kijkers van Het Perfecte Plaatje raken ondertussen niet uitgepraat over Bibi. De één kan zich wel vinden in haar angsten en giert het uit om de brunette, terwijl ze zich volgens een ander juist niet moet aanstellen.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Een dikke tien

Na de opdracht is Bibi toch wel heel blij met het resultaat van haar shoot en zegt ze tegen alle verwachtingen in dat ze 'nog wel een keertje' wil. Terecht, blijkt uiteindelijk, want Breijman is uiteindelijk degene die er met de winst vandoor gaat. En hoe; van de jury krijgt ze een tien voor haar foto. De meeste fans van Het Perfecte Plaatje snappen dat wel, hoewel er ook een paar tussen zitten die er niets van snappen.

De tekst gaat verder onder de tweets. 

Alle lof voor Stefano

Hoewel de meningen verdeeld lijken te zijn over Bibi in Het Perfecte Plaatje, spreekt televisiekijkend Nederland vol lof over Stefano Keizers (33). Niet alleen lachen fans zich rot om de cabaretier, ook wordt-ie om zijn creativiteit en enthousiasme de hemel ingeprezen.

Door: Flaironline | Beeld: Still 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.