Remy Bonjasky en zijn verloofde Renate zijn al ruim een jaar bezig met de planning van hun huwelijksdag, maar sinds kort staat alles op losse schroeven. ‘Waar wij trouwen, zijn ontzettend veel coronabesmettingen,’ zegt Remy tegen Story.

Maandenlang verheugen Remy Bonjasky (44) en zijn verloofde Renate zich al op hun huwelijksdag. Ruim twee jaar geleden vroeg de voormalige K1-vechter op Curaçao of Renate met hem wilde trouwen. Ze zei ja en als alles goed gaat, moet het huwelijk binnenkort plaatsvinden. ‘Zeg dat wel: áls alles goed gaat,’ vertelt Remy aan Story. ‘Renate en ik zijn er helemaal klaar voor. Haar jurk is uitgezocht, de kleding voor mijn drie kinderen Cassius, Dean en Skye is klaar, we hebben de ringen, de locatie... Alles is geregeld. Alleen hebben we geen rekening gehouden met het coronavirus. Renate en ik willen in het buitenland trouwen. Waar, dat houden we geheim, maar op die plek zijn nu ontzettend veel besmettingen. Dus ik heb geen idee of we daar heen mogen.

Article continues after the ad

Belangrijkste gasten

Renate heeft er vertrouwen in dat het door kan gaan, maar ik hou een slag om de arm.’ Remy en Renate trouwen in kleine kring; de belangrijkste gasten zullen zijn kinderen zijn. Met Renate kreeg hij drie jaar geleden dochter Skye en uit twee eerdere relaties werd hij vader van Cassius (15) en Dean (10). ‘Net als ik zijn die twee sporters in hart en nieren. Ze hebben ook een tijdje in de ring gestaan, maar hebben zich nu gestort op basketbal en voetbal. De jongste is gescout door FC Utrecht én Ajax. Mocht ons huwelijk op die plek doorgaan, dan zijn zij er natuurlijk bij. Ze krijgen een belangrijke rol. Ze mogen in elk geval de ringen aangeven en onze kleine Skye zal bruidsmeisje zijn.’ Remy hoopt uit de grond van zijn hart dat zijn huwelijk met Renate kan doorgaan. ‘We willen het al zo lang.'

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.