Nicole Kidman wist haar huwelijkscrisis met Keith Urban te overwinnen. Maar haar liefste wens, een derde kindje met hem, lijkt er niet meer in te zitten. Tóch is er mooi nieuws op dat front vanuit geheel onverwachte hoek.

Nieuw geluk

Na een nare scheiding van Tom Cruise vond Nicole Kidman (53) nieuw geluk bij singer-songwriter Keith Urban (52). ‘Maar ik was erg beschadigd door de breuk met Tom,’ vertelde ze. De twee hadden destijds net hun elfjarige trouwdag gevierd, toen hij Nicole verliet. ‘Het was een schok voor me. Het kostte me veel tijd om eroverheen te komen.’ Nicole kreeg een extra klap te verwerken toen hun adoptiekinderen Isabella en Connor voor hun vader kozen en bij hem gingen wonen.

Bergafwaarts

Maar het was Keith die haar tranen wist te drogen. Ze trouwden in 2006 en bekroonden hun geluk met dochtertje Sunday en later werd het gezin uitgebreid met dochter Faith, die ze via een draagmoeder kregen. Daarna ging het snel bergafwaarts met hun huwelijk. Keith dreigde ten onder te gaan aan drank en drugs, waarvan hij al meerdere keren had geprobeerd af te kicken. Toch wilde Nicole koste wat het kost haar huwelijk redden. En zo geschiedde!

Beeld: Brunopress
Dit artikel komt uit Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.