Er is een eind gekomen aan het 45-jarige huwelijk van Bill en Hillary Clinton. De voormalig first lady van de Verenigde Staten zou haar echtgenoot weer hebben betrapt op overspel. Althans, dat beweren Amerikaanse bronnen. ‘Ze zijn verwikkeld in een bitter scheidingsgevecht.’

11 oktober was 45 jaar geleden een prachtige dag – en is dat nog steeds. De bruid was ook mooi – en is dat nog steeds. Gefeliciteerd, Hillary. Ik hou van je,’ twitterde Bill Clinton (74) afgelopen herfst. Maar inmiddels zou de huwelijksvlag er heel anders bij hangen voor de oud-president van de VS en voormalig first lady, senator én minister van Buitenlandse Zaken Hillary (73). Sterker nog: volgens de National Enquirer zijn er topadvocaten ingehuurd om de echtscheiding voor te bereiden.

Huwelijksbom

Er wordt gesproken van een ‘seksschandaal-nachtmerrie’ en een ‘scheidingsexplosie’ waarbij 250 miljoen dollar gemoeid zou zijn. De verwijdering tussen Bill en Hillary zou 14 december al overduidelijk zijn geweest, toen zij tijdens de presidentsverkiezingen hun stem uitbrachten in Albany. Aan de hand van een foto van het echtpaar vroeg de National Enquirer de gerenommeerde lichaamstaalexpert Susan Constantine om commentaar. Zij concludeerde: ‘Er is geen sprake van verbondenheid zoals die bestaat tussen een man en een vrouw die bij elkaar horen.’ Reden dat de huwelijksbom zou zijn gebarsten, zou de associatie van Bill zijn met wijlen multimiljonair Jeffrey Epstein en diens toenmalige vriendin Ghislaine Maxwell (59).

Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.