De vechtscheiding met Carey Lowell heeft Richard Gere kennelijk niet bang gemaakt voor een nieuwe echtverbintenis. In het diepste geheim zou de acteur op zijn knieën zijn gegaan voor zijn jonge vriendin Alejandra. 

Ring

Het lijkt erop dat Richard Gere voor de derde keer in het huwelijksbootje stapt. Zijn vriendin Alejandra Silva, die met haar 34 jaar half zo oud is als de acteur, kon het onlangs niet laten haar ringvinger te showen, waar een enorme diamanten ring aan prijkt. Richard en Alejandra lieten zich zien in het Spaanse parlement, waar ze aandacht vroegen voor daklozen. Die aandacht ging echter voornamelijk uit naar de nieuwe ring van de Spaanse schone...

Romance

Richard en Alejandra, een zakenvrouw en activiste, zijn sinds 2015 officieel een stelletje. Maar ze zouden al eerder in het geheim een romance zijn begonnen. Richard was destijds nog getrouwd met actrice Carey Lowell, die als Bondmeisje schitterde in de film Licence to Kill. Met Carey dacht Richard oud te zullen worden. Eerder was zijn hart gebroken door topmodel Cindy Crawford, met wie hij in 1991 trouwde. Maar na vier jaar had Cindy er genoeg van. ‘Richard is een superintelligente man, van wie ik veel heb geleerd,’ vertelde ze. ‘Richard was echter al 37, ik begin twintig. Ik begon net mijn eigen persoonlijkheid te ontdekken. Na een tijdje wilde ik niet meer alleen maar volgen, ik wilde ook weleens de leiding nemen. Richard begreep dat ik aan het groeien was, dat ik veranderde. Ik wilde dat niet horen, want op die leeftijd denk je nu eenmaal dat je volgroeid bent. Het werkte niet meer tussen ons. Uiteindelijk was ik degene die wilde scheiden.’ Richard was kapot van de breuk, maar toen hij Carey ontmoette kreeg hij zijn geloof in de liefde weer terug.

Lees het hele verhaal in Story 2. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

De baby van Eva Longoria zal niet opgroeien in de heuvels van Hollywood. Na er jaren te hebben gewoond, heeft de zwangere Desperate Housewives-actrice haar onroerend goed te koop gezet om elders een nieuwe start te maken. Samen met José Bastón, de man die haar éíndelijk het bewijs biedt dat echte liefde wel degelijk bestaat!

Doen veel vrouwen het tijdens de zwangerschap wat rustiger aan, zo niet Eva Longoria (43). De actrice benut deze periode juist om haar huizen in Hollywood Hills te verkopen. Vlak vóór haar zwangerschap kreeg Eva het al op haar heupen, toen ze haar Spaans getinte villa van de hand deed. En afgelopen najaar zette ze een paar straten verderop het miljoenenstulpje te koop dat ze in 2015 had gekocht van Tom Cruise. Eva wil ook af van haar mediterrane herenhuis, dat ze twaalf jaar geleden aanschafte voor 2,8 miljoen euro. Ze vraagt er 3,1 miljoen euro voor, dus een winst van drie ton is mooi meegenomen. Eva hoeft niet naarstig op zoek naar een nieuw onderkomen, ze bezit immers nog luxe optrekjes in Beverly Hills, Malibu en San Antonio. Maar met de verkoop van haar onroerend goed in Hollywood Hills lijkt ze een streep te willen zetten onder haar roerige verleden.

Lees alles over dat roerige verleden in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Rights Managed | Hollandse Hoogte

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

 

Beeld: Peter Smulders