De vechtscheiding met Carey Lowell heeft Richard Gere kennelijk niet bang gemaakt voor een nieuwe echtverbintenis. In het diepste geheim zou de acteur op zijn knieën zijn gegaan voor zijn jonge vriendin Alejandra. 

Ring

Het lijkt erop dat Richard Gere voor de derde keer in het huwelijksbootje stapt. Zijn vriendin Alejandra Silva, die met haar 34 jaar half zo oud is als de acteur, kon het onlangs niet laten haar ringvinger te showen, waar een enorme diamanten ring aan prijkt. Richard en Alejandra lieten zich zien in het Spaanse parlement, waar ze aandacht vroegen voor daklozen. Die aandacht ging echter voornamelijk uit naar de nieuwe ring van de Spaanse schone...

Romance

Richard en Alejandra, een zakenvrouw en activiste, zijn sinds 2015 officieel een stelletje. Maar ze zouden al eerder in het geheim een romance zijn begonnen. Richard was destijds nog getrouwd met actrice Carey Lowell, die als Bondmeisje schitterde in de film Licence to Kill. Met Carey dacht Richard oud te zullen worden. Eerder was zijn hart gebroken door topmodel Cindy Crawford, met wie hij in 1991 trouwde. Maar na vier jaar had Cindy er genoeg van. ‘Richard is een superintelligente man, van wie ik veel heb geleerd,’ vertelde ze. ‘Richard was echter al 37, ik begin twintig. Ik begon net mijn eigen persoonlijkheid te ontdekken. Na een tijdje wilde ik niet meer alleen maar volgen, ik wilde ook weleens de leiding nemen. Richard begreep dat ik aan het groeien was, dat ik veranderde. Ik wilde dat niet horen, want op die leeftijd denk je nu eenmaal dat je volgroeid bent. Het werkte niet meer tussen ons. Uiteindelijk was ik degene die wilde scheiden.’ Richard was kapot van de breuk, maar toen hij Carey ontmoette kreeg hij zijn geloof in de liefde weer terug.

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story 2. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP