De vechtscheiding met Carey Lowell heeft Richard Gere kennelijk niet bang gemaakt voor een nieuwe echtverbintenis. In het diepste geheim zou de acteur op zijn knieën zijn gegaan voor zijn jonge vriendin Alejandra. 

More content below the advertising

Ring

Het lijkt erop dat Richard Gere voor de derde keer in het huwelijksbootje stapt. Zijn vriendin Alejandra Silva, die met haar 34 jaar half zo oud is als de acteur, kon het onlangs niet laten haar ringvinger te showen, waar een enorme diamanten ring aan prijkt. Richard en Alejandra lieten zich zien in het Spaanse parlement, waar ze aandacht vroegen voor daklozen. Die aandacht ging echter voornamelijk uit naar de nieuwe ring van de Spaanse schone...

Romance

Richard en Alejandra, een zakenvrouw en activiste, zijn sinds 2015 officieel een stelletje. Maar ze zouden al eerder in het geheim een romance zijn begonnen. Richard was destijds nog getrouwd met actrice Carey Lowell, die als Bondmeisje schitterde in de film Licence to Kill. Met Carey dacht Richard oud te zullen worden. Eerder was zijn hart gebroken door topmodel Cindy Crawford, met wie hij in 1991 trouwde. Maar na vier jaar had Cindy er genoeg van. ‘Richard is een superintelligente man, van wie ik veel heb geleerd,’ vertelde ze. ‘Richard was echter al 37, ik begin twintig. Ik begon net mijn eigen persoonlijkheid te ontdekken. Na een tijdje wilde ik niet meer alleen maar volgen, ik wilde ook weleens de leiding nemen. Richard begreep dat ik aan het groeien was, dat ik veranderde. Ik wilde dat niet horen, want op die leeftijd denk je nu eenmaal dat je volgroeid bent. Het werkte niet meer tussen ons. Uiteindelijk was ik degene die wilde scheiden.’ Richard was kapot van de breuk, maar toen hij Carey ontmoette kreeg hij zijn geloof in de liefde weer terug.

Lees het hele verhaal in Story 2. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

bibi waylon teddy video

Hoewel Waylon en Bibi hun kleine Teddy na de geboorte nooit al te herkenbaar in beeld brachten, is daar sinds deze week verandering in gekomen. Zo plaatste Bibi maandag een filmpje waarin de snoet van het meisje duidelijk te zien was en deelt nu óók de zanger een heerlijke video van zijn dochter.

Op de bewegende beelden is te zien hoe de kleine spruit bij haar vader op schoot zit. Om de beurt nemen de twee een hapje yoghurt. ‘Ik heb een snor en zij kan überhaupt niets… dus wij hebben alle reden om te smeren!’, schrijft Waylon erbij.

More content below the advertising

Genieten

Fans van de ‘The Voice of Holland’-coach genieten enorm van het liefdevolle moment. ‘Geweldig! Wat een rijkdom om zo met je kindje bezig te kunnen zijn. Geniet er maar lekker van, Waylon!’, reageert iemand. Een ander schrijft: ‘Heerlijk!! Lekker kliederen samen met paps.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Countryzangeres Dolly Parton mag dan wel een wereldster zijn vanwege haar iconische hits zoals Jolene en 9 to 5, haar eigen man Carl Dean is niet echt een liefhebber van haar muziek.

"Hij is niet per se een van de grootste fans van mijn muziek", bekende Parton maandag in het Britse tv-programma Good Morning Britain. Hoewel de twee bijna 53 jaar getrouwd zijn, heeft Dean zijn vrouw nog maar een paar keer live zien optreden. Maar Dolly vindt dat helemaal niet erg. Volgens haar is haar man trots op haar en op wat ze doet, maar heeft hij gewoon een andere muzieksmaak.

More content below the advertising

Gezonde relatie

"Hij houdt van hardrock, hij houdt van Led Zeppelin en bluegrass muziek, dus mijn muziek zit daar ergens tussenin. Hij vindt het niet vreselijk, maar hij doet er niet alles aan om mijn platen te luisteren, laten we het zo zeggen", grapt de 73-jarige zangeres. Toch zijn de twee al jarenlang samen. "Hij is gek en ik ben gek. We lachen veel en ik denk dat dat het gezondste en meest waardevolle deel van onze relatie is."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP