Tamara Brinkman kampte met een gebroken hart toen er plotseling een eind kwam aan haar tienjarige relatie. Inmiddels is het marketingcoach Alex die haar weer doet stralen. Of ze dat geluk zal bekronen met een trouwring en gezinsuitbreiding, vertelt Tamara (42) zelf.

Tamara Brinkman, die schittert als de vrolijke Saskia Verduyn in GTST, heeft een verdrietige periode achter de rug. ‘Mijn vader is anderhalf jaar geleden overleden,’ zegt ze in Flair. Haar moeder stierf 21 jaar geleden al aan een hersenbloeding, haar vader had kanker. ‘Ik had heel lieve ouders,’ vertelt Tamara, die vorig jaar ook nog eens te kampen kreeg met liefdesverdriet. ‘Mijn relatie ging na bijna tien jaar uit en daar was ik van in de war.

Nieuwe relatie

Tamara vertrok in haar eentje naar Australië. Eenmaal terug ontmoette ze marketingcoach Alex tijdens een boeklezing. Tamara vond hem meteen boeiend, maar kwam later pas met hem in contact op een feestje van een wederzijdse vriendin. ‘Alex is een lieve, vrolijke, zorgzame man met een heel fijne energie,' vertelt ze in Flair. Zou Tamara nóg blijer worden van een bruiloft en gezinsuitbreiding? ‘Alex en ik zijn gelukkig met hoe het nu is. En ik weet dat er voor mij echt wel een tijdslimiet op zit, maar ik wil me daardoor niet laten pushen.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.