Ze werd even gekoppeld aan voetballer Gregory van der Wiel. Vervolgens was ze twee jaar samen met acteur Sascha Visser. Maar écht gelukkig werd Ellen Hoog (32) pas met Kelvin de Lang. Ze ontmoette de oud-voetballer in de lente van 2013 en vanaf dat moment was het meteen dikke mik.

De voormalig hockeyster hoefde dan ook niet te twijfelen toen Kelvin haar twee jaar later een aanzoek deed in New York. Huwelijksklokken luidden er vorig jaar zomer in romantisch Toscane. Ellen, die tegenwoordig trainings- en voedingsadviezen geeft én met oud-hockeymaatje Naomi van As het SBS6-programma Ellen & Naomi: 24 uur mandekking presenteert, heeft in Kelvin echt haar droomman gevonden. Hoewel ze monogamie hoog in het vaandel heeft staan, hoeft een slippertje niet het einde van hun huwelijk te betekenen. In VIVA vertelde ze recentelijk: ‘Als ik gevoelens voor een ander zou krijgen, zou ik direct tegen mijn man zeggen dat er wat speelt.

Zeg nooit nooit

'Onze relatie zou het overleven. Ik kan me nu niet voorstellen dat dit zou kunnen gebeuren, hoor. Al zeg ik nooit nooit, want ik ben niet naïef. Ik zie om me heen genoeg misgaan in relaties. Mensen blijven nu minder snel bij elkaar dan in de tijd van onze ouders. Maar ik geloof wel echt in de liefde. Zolang je maar open naar elkaar blijft en tijd voor elkaar neemt. Al wordt dat vast moeilijker als er ooit kinderen in het spel zijn,’ aldus Ellen die – in tegenstelling tot haar zwangere vriendin Naomi van As – nog niet toe is aan gezinsuitbreiding. ‘Ik ben nog erg van mijn vrije leventje aan het genieten. Maar ik wil zeker een aantal kinderen krijgen.’ 

Dit verhaal komt uit de nieuwste Story. Editie 30 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders