Ze werd even gekoppeld aan voetballer Gregory van der Wiel. Vervolgens was ze twee jaar samen met acteur Sascha Visser. Maar écht gelukkig werd Ellen Hoog (32) pas met Kelvin de Lang. Ze ontmoette de oud-voetballer in de lente van 2013 en vanaf dat moment was het meteen dikke mik.

De voormalig hockeyster hoefde dan ook niet te twijfelen toen Kelvin haar twee jaar later een aanzoek deed in New York. Huwelijksklokken luidden er vorig jaar zomer in romantisch Toscane. Ellen, die tegenwoordig trainings- en voedingsadviezen geeft én met oud-hockeymaatje Naomi van As het SBS6-programma Ellen & Naomi: 24 uur mandekking presenteert, heeft in Kelvin echt haar droomman gevonden. Hoewel ze monogamie hoog in het vaandel heeft staan, hoeft een slippertje niet het einde van hun huwelijk te betekenen. In VIVA vertelde ze recentelijk: ‘Als ik gevoelens voor een ander zou krijgen, zou ik direct tegen mijn man zeggen dat er wat speelt.

Zeg nooit nooit

'Onze relatie zou het overleven. Ik kan me nu niet voorstellen dat dit zou kunnen gebeuren, hoor. Al zeg ik nooit nooit, want ik ben niet naïef. Ik zie om me heen genoeg misgaan in relaties. Mensen blijven nu minder snel bij elkaar dan in de tijd van onze ouders. Maar ik geloof wel echt in de liefde. Zolang je maar open naar elkaar blijft en tijd voor elkaar neemt. Al wordt dat vast moeilijker als er ooit kinderen in het spel zijn,’ aldus Ellen die – in tegenstelling tot haar zwangere vriendin Naomi van As – nog niet toe is aan gezinsuitbreiding. ‘Ik ben nog erg van mijn vrije leventje aan het genieten. Maar ik wil zeker een aantal kinderen krijgen.’ 

Dit verhaal komt uit de nieuwste Story. Editie 30 ligt nu in de winkels.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP