Lang hield Melania Trump de schijn van een gelukkig huwelijk met haar Donald nog op, maar nu de ene na de andere buitenechtelijke affaire van haar man het wereldnieuws haalt, doet de first lady geen moeite meer. Volgens Amerikaanse media is het een kwestie van tijd voordat de Amerikaanse president een gescheiden man is.

Dit verhaal verscheen in Story editie 9.

De reden dat Melania Trump nauwelijks te zien was tijdens de verkiezingscampagne van haar echtgenoot in 2016, was naar eigen zeggen hun zoon Barron. ‘De uren die je met je kind doorbrengt, zijn belangrijk,’ zei de huidige first lady daar destijds over. ‘Barron heeft een ouder nodig die bij hem is.’ Ze leek tevreden met haar rol op de achtergrond. Met de politiek bemoeide ze zich niet. Naast het moederschap werkte ze wel aan een eigen carrière. Ze lanceerde naast haar horloge- en sieradencollectie ook een huidverzorgingslijn.

Uitgestippeld

Met de vraag hoe ze een eventuele rol als first lady vorm zou geven was ze totaal niet bezig; er werd immers van uitgegaan dat Donald Trump de verkiezingen zou verliezen. Het was allemaal al uitgestippeld: Trump zou zijn eigen televisiezender beginnen en Melania zou weer van het New Yorkse leven kunnen gaan genieten. Maar het liep anders. Toen bekend werd dat Trump toch écht ging winnen, ‘barstte Melania in huilen uit, en niet van blijdschap’, zo staat te lezen in het onlangs uitgekomen boek Fire and Fury: Inside the Trump White House.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: AP Photo/Evan Vucci

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP