Dat de liefde alles overwint, blijkt wel bij André (26) en Monique (43). Hazes ging vorig jaar december op zijn knieën voor Westenberg, maar wordt het huwelijk tussen de twee op de lange baan geschoven?

Monique heeft haar jurk immers al uitgezocht, maar in 2021 zullen de twee tortelduifjes niet hun weg maken naar het altaar. Dat laat bruidjurksontwerper Alberto Axu weten aan Weekend. 'Uit het gesprek dat ik met haar had, werd mij duidelijk dat de trouwerij sowieso niet in 2021 zal plaatsvinden. Bovendien wil Monique zich eerst nog rustig oriënteren.'

Article continues after the ad

Sexy

Toch weet Westenberg wel exact hoe ze eruit wil zien op haar grote dag. 'Ik denk dat de jurk klassiek en elegant moet zijn, maar niet alleen maar netjes. Het mag ook best wel sexy zijn', aldus Albert.

Buitenland

Het is geen hele grote verrassing dat de bruiloft nog niet volgend jaar zal plaatsvinden. André gaf eerder aan bij Radio 538: 'We willen niet in Nederland trouwen. Het liefst zo ver mogelijk van huis.' En reizen? Dat zal wel nog even niet mogen door de huidige situatie.

Bron: Shownieuws, Weekend | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.